Български > Дискусии

Турска кръв в българите / Българска кръв в турците

<< < (9/15) > >>

Subeyi Kurt:
İsyankyare,deleneto na horata e mnogo lesno. Evropeyci-neevropeyci, balkanski - nebalkanski, rodopski-nerodopski i pr. NATO e severoatlantiçeski pakt no kakto TR taka i BG sa tam ;). Znaçi nyama nujda da se peniş izlişno i da izrazyavaş otkrito ksenofobstvo. Otnoşeniyata na TR s ES sa oşte ot 1959 g.; kogato ti oşte ne si bil roden. Prisıedinyavaneto na TR kım Evropa se bazira na sumati sporazumeniya i nikoe pravitelstvo ne se e obyavyavalo protiv evropeyskata rota na TR imenno poradi podpisanite mnogobroyni sporazumeniya vklyuçitelno svobodnoto bezmitovo preminavane na tırgovskite stoki. Prezidenta na TR vçera pita ( sigurno vizira Sarkozi) '' Nima tezi sporazumeniya byaha samo şega'' ;D ;D ;D.
A premiera çesto podçertava ''Pravila po vreme na igra ne se smenyat''. Ştom kato si tolkoz uçen ne ti li pravi vpeçatlenie çe nyakoi evropeyci igrayat neçestno. Doblestnite evropeyci sezirat tova krışkane i prikanvat za çestna igra. TR otkrito e zayavila çe ES tryabva da reşi nay-posle iska li ili ne. Yavno çe hem boli hem sırbi. Nyamali dostatıçno pari za da priemat takava golyama strana. İ razberi nay-posle çe TR ne se natiska, iska samo otkrita politika a tova e osnoven princip vıv vınşnata politika.
To po-dobre za teb da si çeteş geografiyata çe i tam neşto kucaş.

Isyankar:
Курте, ти не разбра ли, че стратегията да е лъжем и забаламосваме, че ще ви приемем, за да може да имате стимул за демократични промени и реформи, че иначе тотално ще се ислямизирате. За вашето добро мислим, а вие пак недоволни. Ей, няма угодия на вас ! Скоро ще приключим играта, спокойно. Явно е, че не може вечно да ви лъжем и трябва да ви кажем истината в очите -  гражданите на Турция не желаят ЕС...

abc:
Но пък на мен Инджи ми харесва! Нямам нищо против да влезе в ЕС. Ако има приятелки нека ги доведе.

Shumarov:

--- Quote from: Isyankar on November 10, 2009, 10:07 ---Курте, ти не разбра ли, че стратегията да е лъжем и забаламосваме, че ще ви приемем, за да може да имате стимул за демократични промени и реформи, че иначе тотално ще се ислямизирате. За вашето добро мислим, а вие пак недоволни. Ей, няма угодия на вас ! Скоро ще приключим играта, спокойно. Явно е, че не може вечно да ви лъжем и трябва да ви кажем истината в очите - гражданите на ЕС не ви желаят, нито гражданите на Турция не желаят ЕС...

--- End quote ---

Не знам кои сте вие, които лъжете и забаламосвате Исянкар, но аз не искам да съм част от никаква лъжа!Прави ми впечатление, че ти доставя много голямо удоволствие  да бъдеш част от тази лъжа, или главния лъжец на Европа.Слава Богу, че си един от малцината лъжци в Европа! Струва ми се, че твоето болестно състояние не може да се излекува във този форум и обръщам вниманието на ръководството на сайта да бъдат предприети мерки за ограничаване на достъпа ти до този сайт!

Isyankar:
абц, Инджи влиза. И гражданство ще и дадем. Още няколко млн има такива като нея. И в бъдеще ще има. Просто няма да стане всичките 70 млн на куп. Внимателно ще отсяваме истинските европейци и тях ще допускаме и правим част от ЕС както се случва от 50-60 години, въпреки, че според немците новите турски европейци в родината им има още накъде да еволюират в тази посока, но нали сме толерантен съюз. Просто няма да стане 70 млн накуп. По отделно ще е...Както до сега...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version