Български > История

Помаците - самостоятелен етнос?

<< < (6/12) > >>

Metka:

--- Quote from: Пламен Пасков on November 13, 2008, 15:51 ---Призива ви да смекча отношението си към авторите на базата на това, че не били помаци, отново цели да ми вмени някаква неприязън или омраза към помаците.
Което е клевета.
---
Формирах мнението си за авторите на базата на предаването, и, признавам си, след това предаване съм предубеден към книгата им.
Може и да я прочета, и тогава да си променя мнението. Но само тогава.
В предаването според мен се изложиха като хора, които не могат да подредят и изложат мислите си.
Прочее, аз се усъмних в способността им да ги излагат и на хартия.

--- End quote ---

Plamene , moga li da te popitam neshto koeto odavna mi se nabiva v o4ite.
Kogato citirash nqkoi i pravish kopy-paste na citata mu ,ti mu popravqsh gramati4nite greshki.
Kaji mi molq ti se kakva ti e ideiata?
I pital li si tezi hora za da im pravish korekcii na pisanoto ot tqh?

PNK2003:

--- Quote from: Metka on November 13, 2008, 20:33 ---Plamene , moga li da te popitam neshto koeto odavna mi se nabiva v o4ite.
Kogato citirash nqkoi i pravish kopy-paste na citata mu ,ti mu popravqsh gramati4nite greshki.
Kaji mi molq ti se kakva ti e ideiata?
I pital li si tezi hora za da im pravish korekcii na pisanoto ot tqh?

--- End quote ---

Не искам да съм защитник нито на Пасков, нито на други хора, но в случая не може да се говори за "поправяне", а за посочване.  Старите хора казват, че човек се учи от грешките си... 

Chechliya:
По закона за авторското право промяната и репродукцията на чужд текст, без авторът му изрично да е дал разрешение за това, е забранено. По закон всеки един текст или творба, дори да е дело на анонимен автор, е защитен със закона за авторското право. Това право изтича 70 години след смъртта на автора. Цитирането на откъси от текстове е позволено, въпреки че ако авторът поиска, може да бъде преустановено, но промени на текста не са позволени, тъй като това вече не е цитиране, а производна творба.

В малцинствените и смесените райони на всеки 100 души е имало по едно ченге. В българските райони на всеки 1000 е имало по едно ченге. Макар ДС официално вече да не съществува, те пак са си доносници.

Пламен Пасков:

--- Quote from: Chechliya on November 14, 2008, 00:26 ---По закона за авторското право промяната и репродукцията на чужд текст, без авторът му изрично да е дал разрешение за това, е забранено. По закон всеки един текст или творба, дори да е дело на анонимен автор, е защитен със закона за авторското право. Това право изтича 70 години след смъртта на автора. Цитирането на откъси от текстове е позволено, въпреки че ако авторът поиска, може да бъде преустановено, но промени на текста не са позволени, тъй като това вече не е цитиране, а производна творба.

В малцинствените и смесените райони на всеки 100 души е имало по едно ченге. В българските райони на всеки 1000 е имало по едно ченге. Макар ДС официално вече да не съществува, те пак са си доносници.
--- End quote ---
И каква е връзката между този постинг, заглавието на темата или тези постинги отгоре?

nezir_9:
Г-н Пасков, Вие като един Big Brother не пропускате да отбележите, дори и неволните грешки на пишещите братя във форума!!!
Аз лично, за себе си, съм Ви много благодарен, че ми посочихте "о"-то.
Принципно, редно е да се пита автора за намеса в неговият текст.
Между другото, вероятно сте забелязал, че има автоматичен редактор и грешно изписаните думи (на кирилица) се подчертават.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version