Български > История
Помаците - самостоятелен етнос?
Chechliya:
--- Quote from: Пламен Пасков on November 14, 2008, 02:18 ---И каква е връзката между този постинг, заглавието на темата или тези постинги отгоре?
--- End quote ---
Връзката е, че нямаш право по закон да променяш постовете на хората. Ама нали вие сте полицаите и вие сте закона...
Пламен Пасков:
--- Quote from: Chechliya on November 14, 2008, 11:46 ---Връзката е, че нямаш право по закон да променяш постовете на хората. Ама нали вие сте полицаите и вие сте закона...
--- End quote ---
И кои постове съм променял?
Дайте ме под съд, щом смятате, че нарушавам закона - координатите ми са отдолу. Поне в съда ще ви видим - що за човек сте и кой сте.
-------
прочее, темата е "Помаците - самостоятелен етнос?", а не "авторски права и тяхната инкриминация"
-----
И прекалявате с това вменяване на професии и дейности, които не упражнявам и към които не принадлежа.
Ставате досаден с клеветите си.
"когато аргументите свършат, започват оскърбленията"
Като сте толкова законопослушен, да ви цитирам ли по закон какво се полага за клевета?
Chechliya:
Тези всички с правописните грешки. А ето как стоят нещата по закон:
Чл. 15. (1) Авторът има право:
5. да иска запазване на целостта на произведението и да се противопоставя на всякакви промени в него, както и на всяко друго действие, което би могло да наруши законните му интереси или личното му достойнство;
http://5ko.free.fr/libre/zap_2007-07-20.html
Това с поправките на правописни грешки си е очевидно нарушение на закона. А пък за клевета, никой не съм наклеветял. Никога не съм ти казвал "Пасков, ти си ченге", ако това имаш предвид. Ти сам биеш натам.
Пламен Пасков:
--- Quote from: Chechliya on November 14, 2008, 12:28 ---Тези всички с правописните грешки. А ето как стоят нещата по закон:
Чл. 15. (1) Авторът има право:
5. да иска запазване на целостта на произведението и да се противопоставя на всякакви промени в него, както и на всяко друго действие, което би могло да наруши законните му интереси или личното му достойнство;
http://5ko.free.fr/libre/zap_2007-07-20.html
Това с поправките на правописни грешки си е очевидно нарушение на закона. А пък за клевета, никой не съм наклеветял. Никога не съм ти казвал "Пасков, ти си ченге", ако това имаш предвид. Ти сам биеш натам.
--- End quote ---
Аз правописни грешки не съм ПОПРАВЯЛ, а съм ПОДЧЕРТАВАЛ.
Разлика правите ли?
А че клеветите, клеветите, няма какво да увъртате.
Не се гнусите и покойници да клеветите, това се вижда ясно от последните ви постинги.
Chechliya:
Подчертаването също е промяна.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version