Български > История

Ислямизационният процес през XV—XVII в.

<< < (6/17) > >>

Hat:

--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 14:39 --- Аз питам защо ръководството не го вика? Защото ако искаме плурализъм и обективност трябва да има няколко гледни страни. А не тип дискусия монолог- ръкопляскания.

--- End quote ---
Плурализмат ни дори е в повече понякога.Ти прекрасно знаеш това.

Hashashin:

--- Quote from: Hat on January 04, 2011, 15:31 ---Плурализмат ни дори е в повече понякога.Ти прекрасно знаеш това.

--- End quote ---
Знаеш много добре че аз също не одобрявам глупостите на Пасков и великобълагризма му граничещ с налудничави твърдения, ако това имаш предвид. Аз обичам истината, а истината се постига само  в спора а не в повтарянето на една и съща мантра 1000 пъти докато им повярваме. За това тук ни е нужен и Боян, който вие хулите и обиждате, но той е голям човек и аз се гордея че съм му приятел!

Hat:

--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 15:34 --- Знаеш много добре че аз също не одобрявам глупостите на Пасков и великобълагризма му граничещ с налудничави твърдения, ако това имаш предвид. Аз обичам истината, а истината се постига само  в спора а не в повтарянето на една и съща мантра 1000 пъти докато им повярваме. За това тук ни е нужен и Боян, който вие хулите и обиждате, но той е голям човек и аз се гордея че съм му приятел!

--- End quote ---
Разбира се че в спора се ражда истината това се опитваме да направим тук в сайта да се води диалог, да сьздадем предпоставка да се роди истината,защото много дьлго време тя е старателно потулвана.Мантрите ги повтаряте ти и тези около теб правите всичко необходимо за да пеем вашата песен.

Сидхарта:

--- Quote from: Hat on January 04, 2011, 14:14 ---Викай го бе кой те спира.Той работи за твоята кауза.

--- End quote ---
Кауза ,кауза....... а къде отиде историзма, с подобен тип мислене ,никак не е чудно, че сред поканените не е Боян.

Hat:

--- Quote from: Сивин on January 05, 2011, 13:49 --- Кауза ,кауза....... а къде отиде историзма, с подобен тип мислене ,никак не е чудно, че сред поканените не е Боян.

--- End quote ---
Кауза,кауза точно кауза е това,което правите вие и с подобен тип каузи искате да подмените та дори и от части заличите "историзма"Боян е добре дошьл,добре дошьл си и ти аз лично бих се радвал на още по голямо присьствие на историци,защото именно тук е мястото,кадето ще обогатите познанията си относно произхода на помаците и ще престанате да брьщолевите врели некипели.Искам да ти кажа,че досега вие вьобще не сте влизали в спор с историци,които да искат наистина да изплува "историзма" такьв какьвто е.Надявам в най скоро време и това да стане.До сега професионални историци всячески се опитват да вкарат в заблуда целият помашки етнос."Подобен тип мислене" - не знам точно какво се опитваш да кажеш,поясни ако обичаш впрочем вие не искате да има друг тип мислене освен вашето,защо ли се учудвам.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version