Български > Bестник
Към окончателно решение нa Българския въпрос
Metka:
--- Quote from: PNK2003 on November 20, 2008, 18:32 ---Бих искал да отправя следното предложение.
В една част от темите, които обсъждаме, доста често се налага да се правят политически коментари. Това е неизбежно. Политиката е част от живота ни. От политиците, които избираме всички ние (или би трябвало да е така, защото това е наше право) да ни управляват, зависи нашето бъдеще. Поради това всеки от нас трябва да се чувства малко или много отговорен за всичко, което се случва като цяло в обществото, в което живеем. В тази връзка предлагам да има и раздел "Политика" във форума. От една страна това е необходимо поради горните съображения, а от друга наистина не е приятно, когато в тема за песни или изкуство например се стигне основно до разискване на политически или исторически проблеми.
--- End quote ---
- Madro predlojenie!
Blagodarq ti PNK2003, imam uverenieto na kolegite si 4e se misli i raboti po vaprosa.
Az priznavam 4e dosta 4esto politiziram neshtata.
No ne go pravia naro4no!
Iskam da deklariram 4e ot vremeto na promenite prez1989 ,v koito sam u4astval, dosega ne sam se zanimaval s politika i nqma da se zanimavam.
Vijdaniata mi i govoreneto mi na politi4eski ezik , oba4e za mene e forma na grajdansko u4astie - Civil Assosiate.
V Bulgaria dosta neshta sa naopako.
Politicite govorqt, i otpraviat poslania ot imeto na grajdanskoto obshtestvo,manipuliraiki ni.
A Nie koito se 4ustvame agenti na grajdanskoto obshtestvo kato 4ast ot Evropa v momenta trqbva da dishame praha na politicite , opitvaiki se da izpolzvame tehnia politi4eski ezik, za da ni 4uiat.
Tova e moita pozicia...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version