Български > Помаци
Помаци (Нашенци) в Македония, Косово и Албания!
fotakiev:
--- Quote from: Metka on May 28, 2009, 13:43 ---Mustafa, az sam tuka i zaradi tebe.
Zashtoto znam 4e si istinski tarsa4 na istini, kolkoto i golemi spamove da se postvat tuka.
Znam 4e pred tebe stoi predizvikatelstvoto edin den da razkajesh na si4ki nas,
kakvo se e slu4ilo s bashta ti.
Az te razbiram 4e ne paradirash s tova , no naistina e nujno edin den da ni osvetlish.
Nie iskame glednata ti to4ko otnosno nelekata sadba na tvoiat bashta i rod.
I shte te nasar4avame razbira se, badi spokoen.
A shto se kasae za jurnalistkata, az sam v sastoianiq da q osvetlq za nqkoi neshta, poznavam q.
Shte i pishem pismo ot tuka.
No parvo iskam nashite bratq gorancite - Sherif-Mkd,Torbesh i Goranac da si kajat dumata.
--- End quote ---
Показването на следи от куршуми и плачещи деца е пак средство за омраза.
Кога ще осъзнаем най-накрая , че това мислене е пагубно?
Metka:
--- Quote from: fotakiev on May 28, 2009, 13:50 ---Показването на следи от куршуми и плачещи деца е пак средство за омраза.
Кога ще осъзнаем най-накрая , че това мислене е пагубно?
--- End quote ---
Ne e OMRAZA!!
Mustafa nikade tuka ne e razkazval za bashta mu!
Ti iskash da mu zatvorish ustata, koeto me samnqva 4e ili si bil vazroditel ili imash blizak u4astval vav VP.
Mustaf e sfoboden kolkoto teb, da razkazva tova koeto smetne 4e e nujno.
Ina4e spored mene e nai dobre da si prodaljish spora s pomakBG za despota Slav, shtoto mis e struva 4e ti tam uspusna koncite.
Isyankar:
Не разбирам какво се пените и каква е тая омраза от всички.
Във повечето репортажи, които съм гледал, журналистите отиват и питат хората какви сте вие - някои казват, че са "нашенци", други казват, че са "мюсюлмани", трети казват, че са "българи". Във всички репортажи се подчертава, че те самите са объркани за своята идентичност, но пък и никой до сега не им е протегнал ръка, особено след независимостта на Косово. Щом България желае да им помогне и те желаят такава помощ - нима има нещо лошо в това ? Да им помогнат и други страни, ако могат...Само дето нито Албания, нито Сърбия, нито Косово, нито Македония, нито Турция могат да им дадат европейски паспорти да обикалят Европа. Щото с друго няма кой знае какво да им помогне България на тия хора ...
Нима има нещо лошо в това ? Това ли е "българщината" ?
mustafa_b:
--- Quote from: Metka on May 28, 2009, 13:43 ---Mustafa, az sam tuka i zaradi tebe.
Zashtoto znam 4e si istinski tarsa4 na istini, kolkoto i golemi spamove da se postvat tuka.
Znam 4e pred tebe stoi predizvikatelstvoto edin den da razkajesh na si4ki nas,
kakvo se e slu4ilo s bashta ti.
Az te razbiram 4e ne paradirash s tova , no naistina e nujno edin den da ni osvetlish.
Nie iskame glednata ti to4ko otnosno nelekata sadba na tvoiat bashta i rod.
I shte te nasar4avame razbira se, badi spokoen.
A shto se kasae za jurnalistkata, az sam v sastoianiq da q osvetlq za nqkoi neshta, poznavam q.
Shte i pishem pismo ot tuka.
No parvo iskam nashite bratq gorancite - Sherif-Mkd,Torbesh i Goranac da si kajat dumata.
--- End quote ---
Метка, нищо особено не се е случило с баща ми. Човекът сега си пасе овчиците и се наслаждава на прекрасната природа на Родината си. Ми така де, кой му е виновен, че навремето не е поискал доброволно да бъде Димитър?! Хем сега нямаше да е овчар, а професор, от онези мугленските :D
fotakiev:
--- Quote from: Metka on May 28, 2009, 13:53 ---Ne e OMRAZA!!
Mustafa nikade tuka ne e razkazval za bashta mu!
Ti iskash da mu zatvorish ustata, koeto me samnqva 4e ili si bil vazroditel ili imash blizak u4astval vav VP.
Mustaf e sfoboden kolkoto teb, da razkazva tova koeto smetne 4e e nujno.
Ina4e spored mene e nai dobre da si prodaljish spora s pomakBG za despota Slav, shtoto mis e struva 4e ti tam uspusna koncite.
--- End quote ---
Виждам ,че ти е забавно да говориш във всеки втори постинг за ВП.Винаги в постинготе ти има негативизъм и се описваш жертва.
Ако дадена истина не ти е по вкуса започваш да обиждаш и да се опитваш да остроумничиш.
Винаги принципа е следният..като свършат аргументите,започват обидите и клеветите.
Никoга не съм си мислел, че им помаци като някои хора тук в сайта.Радвам се , че помаците които познавам не са като ВАС!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version