Български > Хоби и Развлечения
Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
vladoatan:
Група жени и група мъже пътували с влака за семинар. Всеки от мъжете си бил купил билет. Цялата група жени обаче имала един единствен билет. Мъжете само клатели глави и тайно злорадствали в очакване арогантните дами да си получат заслуженото.
Изведнъж една от жените извикала: “Кондукторът идва!" При този сигнал всички жени скочили и влезли в тоалетната. Кондукторът проверил билетите на мъжете. Когато видял, че тоалетната е заета, почукал на вратата: “Билета Ви моля!” Една от жените плъзнала билета под вратата, кондукторът го издърпал и го перфорирал.
На връщане мъжете решили да използват същия трик. Купили само един билет за цялата група и много се учудили, когато разбрали, че този път жените нямат нито един билет. След известно време една от жените извикала: “Кондукторът идва!”
Веднага мъжете скочили, втурнали се към тоалетната и се заключили вътре.
Жените спокойно се отправили към съседната тоалетна. Преди последната жена да влезе в тоалетната, почукала на вратата на мъжката тоалетна: ”Билета Ви моля!”
Изводът от тази история?
Мъжете с удоволствие използват методите на жените.
Но определено не ги схващат!
vladoatan:
Един ден трима мъже се разхождали през голяма гора и стигнали до огромна, буйна река. Трябвало да минат от другата страна. Но как да пресекат тези буйни вода? Първият мъж коленичил и започнал да се моли: “Господи, моля те, дай ми сили да преплувам тази река!"
*Фюйййййййййййййййййй*
Господ му дал дълги ръце и силни крака. Така мъжът можал да преплува реката. Отнело му два часа и на три – четири пъти без малко да се удави.
НО: успял!
Вторият мъж видял всичко това и също отправил молитва към Господ: “Господи, дай ми сили и необходимите инструменти, за да премина реката!“
*Фюйййййййййййййййййй*
Господ му дал едно корито и мъжът успял да премине реката, въпреки че коритото на няколко пъти едва не се обърнало.
Третият мъж, който наблюдавал всичко, коленичил и се помоли: “Господи, дай ми сили, средства и интелект да прекося тази буйна река!"
*Фюйййййййййййййййййй*
Господ превърнал мъжа в жена. Тя погледнала картата ... Повървяла обратно на течението на реката и преминала по моста.
http://bg.netlog.com/georgealex1605/blog/blogid=51315
abc:
Една фея казала на двама съпрузи: "Вие бяхте прекрасна двойка в продължение на 25 години и аз искам да изпълня по едно желание на всеки от вас.". Жената казала: "Аз искам да попътешествам по света с любимия си мъж." Махнала феята с пръчицата и в ръката на жената се появили билети. Но неочаквано 50-годишният мъж казал: "Разбира се, това е много романтично, но такава възможност имам веднъж в живота. Съжалявам, скъпа моя, но аз искам жена по-млада от мен с 30 години." Махнала феята с вълшебната си пръчица и... превърнала мъжа в 80-годишен старец.
Извод: Мъжете може и да са гадове, но феите все пак са жени.
Seiko:
Родопски Хумор Vbox7
isa71:
Група обезверени от настоящето българи решили да попитат Радио Ереван дали вече се вижда светлина в края на тунела:
- Кога ще станем по-добре - попитали те арменското радио.
От Ереван веднага отговорили:
- Вече бяхте.
Въпрос към Радио Ереван:
- Какво би трябвало да се промени, за да могат българските пътища да отговарят на стандартите на Европейския съюз?
- Стандартите на Европейския съюз.
Други
Двама пенсионери играят шах. Единият поглежда нагоре в небето и вижда Баба Яга. А тя една такава раздърпана, неугледна, метлата й прекъсва, дими...
Пенсионерът я погледал, свел отчаяно поглед и си казал: “Каквато ни е държавата, такъв и Батманът!”
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version