Български > Хоби и Развлечения
Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
isa71:
--- Quote from: fotakiev on April 26, 2010, 11:36 ---Както и предположих.....
--- End quote ---
И какъв е директора според теб на ловното стопанство?
Hadj:
В едно ловно стопанство/може пък да е това за което спорите/ се разхождат мечока и кумчо-вълчо.Фръцкайки се покрай тях минала кума-лиса.
-Знаеш ли от кога имам мерак да е приластя а все не мога-казал мечокат.
Вълчо веднага се скрил зад храстите и започнал да куткудяка като кокошка,кума-лиса скочила зад храстите и вълчо я награбич.
-Браво вълчо, как успя.
-Ами това е предимството да знаеш чужди езици-отговорил вълчо.
Шали:
Световноизвестен спорт е "мъжете да си ги мерят" :D , в което няма лошо де. Но...откак се е пръкнал този форум разбрах за нова спортна мода - "непомаци" да се състезават кой колко "помашко" има в себе си. Отчела съм временен водач Балканджи, който имал 50% и плътно във врата му диша Исян с 25% (или бяха 20%, не помня точно). Та...хем те двамата думат, че българи мюслими=помаци, хем имали нещо такова в себе си ::) Що е то? - ген ли (па гена бил един същ с българите), религия ли (па то или си, или не си...) или...май са само фантазии, но със сигурност смехотворни противоречия ;)
Страхотен ден, желая добро настроение на всинца :P
Hashashin:
--- Quote from: Pepito on April 28, 2010, 16:25 ---Световноизвестен спорт е "мъжете да си ги мерят" :D , в което няма лошо де. Но...откак се е пръкнал този форум разбрах за нова спортна мода - "непомаци" да се състезават кой колко "помашко" има в себе си. Отчела съм временен водач Балканджи, който имал 50% и плътно във врата му диша Исян с 25% (или бяха 20%, не помня точно). Та...хем те двамата думат, че българи мюслими=помаци, хем имали нещо такова в себе си ::) Що е то? - ген ли (па гена бил един същ с българите), религия ли (па то или си, или не си...) или...май са само фантазии, но със сигурност смехотворни противоречия ;)
Страхотен ден, желая добро настроение на всинца :P
--- End quote ---
Не ген а произход Пепи. Както един човек, който е наполовина добруджанец на половина шоп казва, че има в себе си шопско или има в себе си добруджанско ;)
Seiko:
PERRO OVEJERO OLIENDO PARTES INTIMAS Humor Camara Oculta Entretenimiento Bromas Graciosos Portal de Noticias » Tecnología, Entretenimiento y Cultura
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version