Български > Помаци
ПОМАЦИТЕ - ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ !
Metka:
--- Quote from: fotakiev on July 03, 2009, 19:31 ---Правото на самоопределение е право на всеки човек да мисли,казва и самоопределя.
Правото на самоопределение на народите, е съвсем друго нещо и отчитам темата като подвеждаща и неправилно изписана.
Та..правото на самоопределение на народите вклучва ред неща.Неможе всеки от днес за утре да каже ,че е ескимос и да е в право.Има ред критерии за това,а единият е "родовият корен".
Затова преди да подвеждате всички,че имат законовото право да се самоопределиат като етнос помаци , докажете собствен език,фолклор и различен родов корен от останалите...
--- End quote ---
Ами предложи на модераторите да махнат темата..
Кво сме тръгнали да се самоопределяме ..амаха...
sunny:
Стана ми интересно как коментирате темата.Досега не съм писал във форума защото живея далеч от районите на моите баба и дядо.Те са били преселени в североизточна България,а по късно родителите ми са се преместили във Варна.Родителите ми са с български имена както и ние със сестра ми.Баба и дядо бяха с турски но никога не са показвали че се дразнят от нашите имена.Знам че са преживяли доста но като си помисля май по добре е че е станало така защото животът който ни предлага големия град не бих го сменил с нищо за да се върна обратно.И като заключение поне от моя гледна точка мисля че повече се чувствам българин,без значение от произхода ми.
abc:
sunny слагай каската
Isyankar:
sunny, очаквай няколко вълка да започнат да те глозгат скоро, ама отначало ще е като пощипване и постепенно ще забиват по-надълбоко...За да изглежда в рамките на добрия тон и демокрацията :) Но се надявам да издържиш и Добре дошъл във форума. :)
Ади:
--- Quote from: sunny on August 01, 2009, 22:31 ---Стана ми интересно как коментирате темата.Досега не съм писал във форума защото живея далеч от районите на моите баба и дядо.Те са били преселени в североизточна България,а по късно родителите ми са се преместили във Варна.Родителите ми са с български имена както и ние със сестра ми.Баба и дядо бяха с турски но никога не са показвали че се дразнят от нашите имена.Знам че са преживяли доста но като си помисля май по добре е че е станало така защото животът който ни предлага големия град не бих го сменил с нищо за да се върна обратно.И като заключение поне от моя гледна точка мисля че повече се чувствам българин,без значение от произхода ми.
--- End quote ---
Selcha, pak li :D :D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version