Български > Кино и видео филми

"Mlogu dumash, mlogu plachesh" - филм за помаците в Гърция.

Pages: << < (9/14) > >>

Chechliya:

Аз съм реалист и рядко си затварям очите. Боян прокарва комунистическите и пробългарските идеи в сайта, докато Снейк се бори за истината. Тези двамата не са равни. Именно тези, които се борят за истината относно помаците, носят най-голямото бреме на гърба си. Нямате представа колко критика съм отнесъл и в колко спорове съм влизал с цели общности само и само да изкарам истината на яве. Блокирали са ме, изхвърляли са ме и не съм се отказал. Питайте Хюсеин Мехмед и Мехмед Дорсунски да ви кажат какво е. На вас ви е лсено само да четете и да сочите пръст към нас, дето се опитваме да направим нещо. За нас, дето хвърляме усилие, борещите се по пътя на истината и тези по пътя на заблудата не са равни. В моите очи Снейк е степени над Боян. В началото и аз бях като Снейк - по емоционале и с по-малко знания, но чувствах нещата и имах насока, която следвах през годините. Добил съм по-голямата част от знанията си (във всички области), защото винаги съм подлагал нещата на критика. Когато нещо се критикува, се определят нови критерии и то се подобрява. Не може всички да си затваряме очите и да казваме "а форумът е без грешка, супер е". Как тогава ще се подобрява? Трябва някой да излезе отпред и да каже "т'ва не ми харесва, онова не е хубаво...", за да може да се подобри. Но на вас, ръководителите на форума, това ви се вижда като обида, а не като покана за повишаване на качеството му.

Nazmi:

--- Quote from: Chechliya on February 05, 2009, 09:50 ---Аз съм реалист и рядко си затварям очите. Боян прокарва комунистическите и пробългарските идеи в сайта, докато Снейк се бори за истината. Тези двамата не са равни. Именно тези, които се борят за истината относно помаците, носят най-голямото бреме на гърба си. Нямате представа колко критика съм отнесъл и в колко спорове съм влизал с цели общности само и само да изкарам истината на яве. Блокирали са ме, изхвърляли са ме и не съм се отказал. Питайте Хюсеин Мехмед и Мехмед Дорсунски да ви кажат какво е. На вас ви е лсено само да четете и да сочите пръст към нас, дето се опитваме да направим нещо. За нас, дето хвърляме усилие, борещите се по пътя на истината и тези по пътя на заблудата не са равни. В моите очи Снейк е степени над Боян. В началото и аз бях като Снейк - по емоционале и с по-малко знания, но чувствах нещата и имах насока, която следвах през годините. Добил съм по-голямата част от знанията си (във всички области), защото винаги съм подлагал нещата на критика. Когато нещо се критикува, се определят нови критерии и то се подобрява. Не може всички да си затваряме очите и да казваме "а форумът е без грешка, супер е". Как тогава ще се подобрява? Трябва някой да излезе отпред и да каже "т'ва не ми харесва, онова не е хубаво...", за да може да се подобри. Но на вас, ръководителите на форума, това ви се вижда като обида, а не като покана за повишаване на качеството му.

--- End quote ---
Chеchliya, за да ви отговарям веднага за мен значи че имам уважение и рeспект от труда ви и постингите ви,признавам си,ценя хората като вас! Сега кой за кого се бори между Снейк и Боян  тук във Форума не му е мястото.Ваше право си е да преценяте и вземате страна по спора им,аз не съм адвокат а само доброволен участник който иска да сме тук и да има дискусия! Писах по горе за Снейк и Боян,ваше право е да вземете позиция,аз само казах че познавам и двамата понеже  са тук в Америка.За Форума и Сайта-благодаря за критиките,имаме нужда и се учим в движение признавам това! Мога да ви уверя в едно-Сайта е помашки,наш дом.Ръководителите,Екипа,Модераторите са избрани по качества и се намираме по света заради сайта и по всяко време някой е тук,за да си помагаме заедно! Поздрави и живи и здрави.

mustafa_b:

Братко, Chechliya,

"Mlogu dumash - mlogu losh stavash... mlogu s'ta triyat!"

Dobrev:

--- Quote from: Chechliya on February 05, 2009, 09:50 ---Аз съм реалист и рядко си затварям очите. Боян прокарва комунистическите и пробългарските идеи в сайта, докато Снейк се бори за истината. Тези двамата не са равни. Именно тези, които се борят за истината относно помаците, носят най-голямото бреме на гърба си. Нямате представа колко критика съм отнесъл и в колко спорове съм влизал с цели общности само и само да изкарам истината на яве. Блокирали са ме, изхвърляли са ме и не съм се отказал. Питайте Хюсеин Мехмед и Мехмед Дорсунски да ви кажат какво е. На вас ви е лсено само да четете и да сочите пръст към нас, дето се опитваме да направим нещо. За нас, дето хвърляме усилие, борещите се по пътя на истината и тези по пътя на заблудата не са равни. В моите очи Снейк е степени над Боян. В началото и аз бях като Снейк - по емоционале и с по-малко знания, но чувствах нещата и имах насока, която следвах през годините. Добил съм по-голямата част от знанията си (във всички области), защото винаги съм подлагал нещата на критика. Когато нещо се критикува, се определят нови критерии и то се подобрява. Не може всички да си затваряме очите и да казваме "а форумът е без грешка, супер е". Как тогава ще се подобрява? Трябва някой да излезе отпред и да каже "т'ва не ми харесва, онова не е хубаво...", за да може да се подобри. Но на вас, ръководителите на форума, това ви се вижда като обида, а не като покана за повишаване на качеството му.

--- End quote ---

Благодаря за коментарите!  ;D
Досега не бяха ме обявявали за прокомунист, но явно и това доживях. Първо ме направихте християнин, после съботянин, сега и комунист. Явно много неща не съм знаел за себе си.
Тук има явно разграничение на два лагера. Тези, които са получили религиозно образование в арабски страни, с арабски стипендии и кръга им от приятели се опитват да прокарват проарабски идеи и позовавайки се на емоции и омраза, се изкарват жертви на гадните и конспиративни българи и мразят всичко, което по някакъв начин навежда на мисъл за връзка между помаците и българите. Всичко що не им оттърва се заклеймява като комунистическо, великобългарско, възродителнопроцесно и т.н и т.н

Останалите, които сме получили светско образование в нормални университети се позоваваме на признати исторически източници в търсене на нашите корени и истината за помаците.

Добре дошли са всякакви гледни точки, документално и фактологически обосновани.
Всички знаят, че не съм съгласен с изложените хипотези от Дорсунски и Мехмед относно произхода ни от араби, тъй като досега не са предоставили никакви преки доказателства.
Но никъде няма да видите да критикувам нещата, които са писали и които са документално обосновани.

Всички сме тук за да се учим един от друг и да споделяме различните си мнения.

Беглик:

Бояне, не гледай към Въча, гледай към Тилкили.

Pages: << < (9/14) > >>

Go to full version