Български > Компютри и Интернет

До авторите на този сайт...

<< < (6/8) > >>

havallar:

--- Quote from: fotakiev on May 07, 2009, 22:44 ---ti li4no kakvo smiatash za cenzurata i spored teb ima li takava v saita?

--- End quote ---
Цензурата е в интерес на всички нас независимо от религия и етнос.Не може да се води нормална полезна дискусия при намеса на такива елементи .Нарушава се спокоствието удоволствието на всички коита влизаме тук всеки ден и спорим  по интересни теми.

ммммммм:
нормално е постоянно да се появяват провокатори,все пак сме болна тема за много хора,неслучайно тук прекарват много време и непомаци...

fotakiev:

--- Quote from: havallar on May 07, 2009, 22:52 --- Цензурата е в интерес на всички нас независимо от религия и етнос.Не може да се води нормална полезна дискусия при намеса на такива елементи .Нарушава се спокоствието удоволствието на всички коита влизаме тук всеки ден и спорим  по интересни теми.

--- End quote ---

E, da, cenzurata se haresva vse pak na nqkoi hora v saita. Zatova i q ima no samo za tezi, na koito im otyrva!

Ina4e i az sym protiv provokatori bez argumenti....

Metka:
Az bih kazal slednoto :

Samo za da se istrie dadena tema ili pak da se premesti e svarzano s adsko mnogo cenno vreme na moderatorite.
Ot travmati4nia opit koito imam go znam tova.
Za da se postavi ban na opredelen poptrebitel sashto e svarzano s mnogo vreme.
Cenno vreme..
Modaretorite sashto imat 4oveshki dushi i imat nujda ot pisane i 4etene.
Te ne sa roboti.
Tqhnoto reshenie trabva da ima statut na posledna instancia.

No spored mene e kraino vreme da se deistva  po reshitelno.
Kogato tuka se poiavi nqkakvo kamikadze, neka polu4i ban vednaga.
Qsno e 4e toi  se stremi da zarazi sas virusite si si4ki cenni temi prevrashtai ki gi v obiknoven chat za kliukari.

Pomashkoto gostopriemstvo e noj s dve ostrieta.
Gostopriemstvoto ni ne trabva da grani4a s mazohizam i nihilizam.

Samo pri tazi situacia 4lenovete se 4ustvat sigurni.
Tuka naprimer ima mnogo pomakini , koito se strahuvat da pishat tva koeto mislqt.
Ne trabva da se dava prostranstvo i vreme na kamikadzeta koito se darjat kato slon v jamjiinica.
Te trabva da znaiat 4e sa gosti, za da badat uvajavani kato takiva!

Nazmi:
Споменавате за " Цензура" тук в помак.еu! Питам-Как бихме опазили тези хиляди тук членове на сайта.? Били ли сте в други сайтове или ако не посетете ги за да има сравнение.Трето най-важно Сайта www.pomak.eu е Мултинационален по света,обхваща много народи и религии! Как бихме се развивали ако не ценим тези по света дето са тук!!!.Едно е да си член на сайт за Футбола,или в "Атака",друго е да си тук ! Всеки сам избира и преценя,отворени сме Модераторите и досега НЕ е имало случай някой който ни е писал да не сме реагирали.Съвсем наскоро очакваме нашия 3500 член на Форума,което говори че сайта е интересен и се посещава всеки ден . Поздравление и успех на нашите членове и гости ТУК!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version