Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
tersid:
--- Quote from: jordanova on October 18, 2011, 11:46 ---.Във връзка с преобладаващия брой мъже пред жените е доста тревожно. Това увеличава агресията, защото няма да има жена за всеки мъж. .
--- End quote ---
Незнаеш колко си права и колко хубаво щеше да е ако нямаше хасетликь. ;D ;D
Kaplan:
--- Quote from: Jack on October 18, 2011, 09:35 ---...
--- End quote ---
Върни се на постинга ми, прочети го още 5-10 пъти или толкова колкото ти е нужно мозъка да го осмисли, после задавай смешни въпроси...
С.Д.:
Г-жа Jordanova, нима не осъзнавате и разбирате, че г-н Kaplan през цялото време се опитва да Ви обясни, че не мъжете, а жените са мнозинство?! ;)
Успех!
jordanova:
След копнатото на Каплан има коментар на Джак и на база него писах. Предишният не съм го чела и не коментирам, защото това вече съм го чела в сайтове за ислям. Известни са ми изнесените неща, но по отношение на броя на мъже и жени в света и в частност мюсюлманските страни не ми е известен, но съм чела за това какво означава превес на мъжката част.
jordanova:
На Земята има 57 млн. повече мъже, отколкото жени. Това показва актуалният доклад на ООН, публикуван в чест на първия Световен ден на статистиката, пише „Синхуа”. Тези данни са от преди 1 година, едва ли са се променили много и да са се обърнали резултатите.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version