Български > Дискусии

Батак - мит или реалност ?!?

<< < (49/126) > >>

jordanova:
Индийците казват "Внимавай какво говориш! Думите са енергия  и предизвикват действие." Това да убиеш или да се гордееш със смъртта на невинни хора е жестоко. Има лична, родова и народността карма. Ако един убиец се прероди в нов живот на земята, той непременно ще бъде човек, който дарява живот, за да измие кармата си на убиец. Може някой лекар да е преродения Ахмет ага. Имайки в предвид колко хора е убил, ще трябва да бъде доста добър в чудесата с излекуването на болни, които са отписани и се излекуват по чудо.Рай и ад няма, те са на земята, зависи само от човек, какво ще избере.

EvroPOMAK:
По помъчени помашки сведение, от все още неизвадените архиви на повърхността от сандъка на забравата, май, че по заповед на Ахмед Агата са убите не повече от 150 души в Батак-а и още толкова в НовоСелско, която пък по-реална цифра, съвсем не оневинява това негово действие, че е изпълнявал нечия заповед за да станат тези убийства повад за великото освобождение и всичко това за сметка на преди това извършените убийства и издевателства върху неговите по-големи деца отишли с мирна мисия там, да преговарят с убийците си ?!?  ::) ??? ::)
Та, мита и реалностите май, тепърва ще излазят на мегданья!!!  ??? 8) ???

ibrahim65:
Хей EvroPOMAK-че каде си бе брад не се одалечавай повярвай ми доста ми липсваш позволи ми да те поздравя теб и участниците с тази върховна песен но те задължавам да си тук сред нас ПОМАЦИТЕ и останалите................................................

Jasar Ahmedovski - Zajdi, zajdi

daczo:
Един поздрав и от мен.http://youtu.be/HZ4ID3vdcLs

Subeyi Kurt:
Една българска поговорка гласи : Който нож вади от нож ке мре. ;) Eто една и арабска: Мен дакка дукка. Захари Стоянов пък гласи ето така: Батачани ще батардисат ( на турски език означава - погубят; потопят ) помаците. Батачани са притежавали 2-3 каруци огнестрелно оръжие ( сигурно да ловят падпадъци по деретета) . ;D Май че тук са проработили естественни или божии закони.  Vatanını ve devletini savunanlara Allah rahmet eylesin!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version