Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
ibrahim65:
Госпожо Svetlina на теб ти съм казал доста от одавна да идиш да се пораскараш не по Турция а по България например в Гоце Делчев за да видиш растурените джамии но кактогледам не си го направила.Като сте изгубили изборите не си го искарвай от нас ПОМАЦИТЕ и продължавай да подкрепяш като кон с капаци и със стари подкови да подкрепяш АТАКА но тук те моля за толерантност и трезвеност МОЛЯ ТИ СЕ.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: daczo on November 03, 2011, 19:36 ---Subigi kurt,нас няма да ни има.България ще я има.Работата вълкът най-добре я върши когато е в глутница.
--- End quote ---
evalla, znaesh gi tezi neshta, da ne te e kyrmila i teb Asena ;) http://www.becerikli.net/threads/67553-Di%C5%9Fi-Kurt(ASENA)
Svetlina:
--- Quote from: ibrahim65 on November 04, 2011, 00:06 ---Госпожо Svetlina на теб ти съм казал доста от одавна да идиш да се пораскараш не по Турция а по България например в Гоце Делчев за да видиш растурените джамии но кактогледам не си го направила.Като сте изгубили изборите не си го искарвай от нас ПОМАЦИТЕ и продължавай да подкрепяш като кон с капаци и със стари подкови да подкрепяш АТАКА но тук те моля за толерантност и трезвеност МОЛЯ ТИ СЕ.
--- End quote ---
Ибрахимчо, объркал си нещо. За пръв път не гласувах тази година и ми беше много криво, но нямах физическа възможност. От друга страна се радвам, защото ми допадаха кандидати, които нямаше как да бъдат избрани.
Аз съм любовта към родината и отечеството, пък ти не знам за какво си. И се гордея, че съм българка, защото имам 1000 причини за това.
Възпитана съм в любов и уважение към духовни и човешки стойности, които българите винаги са носели дълбоко в себе си. Прочети Лихачов в тая връзка малко да се обогатиш.
Що се отнася до верската търпимост - първичното значение на чуждицата "толерантност" - мисля, че ти имаш нужда да работиш в тази посока. Като те гледам приличаш ми точно на ония дето крещят по стадионите да си изхвърлят нападателността и неудовлетвореността, вместо да се молят и прочистват вътрешно осъзнато.
Е, разбирам състоянието ти, но с хищничество не става - то ти се връща тъпкано по закон божий.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on November 04, 2011, 17:01 ---
Възпитана съм в любов и уважение към духовни и човешки стойности, които българите винаги са носели дълбоко в себе си.
--- End quote ---
От любов и уважение към духовни и човешки стойности, които българите винаги са носели се дстигна до 12 поредни брутални кръстилки. :o Светлина, аре стига с поезия че сме сити та пресители ;D >:(
Svetlina:
Такова възпитание съм получила, както и целия ми род: любов и уважение към родина и човеколюбие, по християнски, пък ти си приказвай, каквото намериш за добре.
Да, верно е, че османлиите по-поетично и качествено са правели кръстилки в продължение на 450 години. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version