Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
ibrahim65:
Svetlina Svetlina умряла е циганката кадето та хвалеше та сами се хвалиш стига да беше така щеше да ни направиш щастливи всичките но това чуство не е дадено на всеки само виш какво си писала до сега и на това ако му казваж любов и уважение към родина и човеколюбие, то ........
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on November 08, 2011, 19:23 ---Такова възпитание съм получила, както и целия ми род: любов и уважение към родина и човеколюбие, по християнски, пък ти си приказвай, каквото намериш за добре.
Да, верно е, че османлиите по-поетично и качествено са правели кръстилки в продължение на 450 години. ;D
--- End quote ---
12 neuspeshni opita. Zashto li? Kato ste tolkoz nekadyrni zashto ne se pouchite ot Osmanliite. ;) :) ;D Yazyk! Kalpav narod kalpava darjava mi ide da reka ama neyse >:(
ibrahim65:
И още няколко въпроса не съм християнин но--
-1 Нормално лие да се расхвърлят костите на загиналите в Батак
хей тъй все едно е сергия на някой пазар.
-2 Не е ли по добре да се положат в гробовете им кадето им е мястото.
-3 Ако искат да плашат хората по добре да направят кости от макети
-4 Тук стана известно че част от тези кости ако не всички са на мюсюлмани.
така че на този цирк трябва да му се сложи края и то по убичайя който придобава.
Аз съм бил в Чанакале там е загинал дядо ми и там не можах да видя подобна сергия
а всичко е изрядно както придобава според религията и достоинството което са спечелели.
А да си спомним и за Косово какви ритоали испълниха хората на загиналите останалото си мислете вие да ли е нормално.
Kaplan:
--- Quote from: ibrahim65 on November 10, 2011, 13:22 ---
Аз съм бил в Чанакале там е загинал дядо ми и там не можах да видя подобна сергия
а всичко е изрядно както придобава според религията и достоинството което са спечелели.
--- End quote ---
Ибрахим моят прадядо се е биел в Чанаккале :) Чудил съм се на коя война е било това, да не става дума за Kurtuluş savaşı ?
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Vgledaiki se v lica na tezi voinici vijdam zapada i iztoka v nqkoga6nata Osmmanska darjava edinni za celta si za da kajat na sveta ' Çanakkale geçilmez'.
1915
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version