Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
ibrahim65:
И още няколко въпроса не съм християнин но--
-1 Нормално лие да се расхвърлят костите на загиналите в Батак
хей тъй все едно е сергия на някой пазар.
-2 Не е ли по добре да се положат в гробовете им кадето им е мястото.
-3 Ако искат да плашат хората по добре да направят кости от макети
-4 Тук стана известно че част от тези кости ако не всички са на мюсюлмани.
така че на този цирк трябва да му се сложи края и то по убичайя който придобава.
Аз съм бил в Чанакале там е загинал дядо ми и там не можах да видя подобна сергия
а всичко е изрядно както придобава според религията и достоинството което са спечелели.
А да си спомним и за Косово какви ритоали испълниха хората на загиналите останалото си мислете вие да ли е нормално.
Rasate:
--- Quote from: havaika on November 13, 2011, 14:48 ---За мен това натякване е с цел:Да се чувстваме виновни, и те да имат оправдание за зверствата .Да сме роби на християните които затриха цели цивилизации-100 000 000 жертви на Църквата и насила налагане на религия.(Маите ,инквизицията,педофилията,насилствената кръстилка-52 рода убити до 9-о коляно от цар Борис,и др).Ами да ги попитам как са избили 13 000 християни през 1941г в Драма.Баташкото клане(макар и преовиличено) е нищо според Драмското клане ;)
--- End quote ---
Е в това по голям от католическата църква няма-според редица изчисления избитите от нея се равняват на 200 000 000 души.
Поздрави
Rasate:
--- Quote from: ibrahim65 on November 16, 2011, 20:21 ---И още няколко въпроса не съм християнин но--
-1 Нормално лие да се расхвърлят костите на загиналите в Батак
хей тъй все едно е сергия на някой пазар.
-2 Не е ли по добре да се положат в гробовете им кадето им е мястото.
-3 Ако искат да плашат хората по добре да направят кости от макети
-4 Тук стана известно че част от тези кости ако не всички са на мюсюлмани.
така че на този цирк трябва да му се сложи края и то по убичайя който придобава.
Аз съм бил в Чанакале там е загинал дядо ми и там не можах да видя подобна сергия
а всичко е изрядно както придобава според религията и достоинството което са спечелели.
А да си спомним и за Косово какви ритоали испълниха хората на загиналите останалото си мислете вие да ли е нормално.
--- End quote ---
Косово бе добре изигран сценарии под американска диктовка-нищо повече.
Иди там и ще видиш кой създава проблемите.
Поздрави.
Jack:
Ванга - за обичта и добротата
Vanga - Ванга - За обичта и добротата
ibrahim65:
Мойте уважения към тези хора на който Ванга е помогнала ако е истина. Обаче има неща който не се казват за нея. Доста се изопачава това което е казала. Особено в Русия, а в България това го правят русофилите , именно с подобни клипове, който са националистически, поръчкови. А това което не се казва за Ванга е фактът че тя признава че когато е изпадала в транс, някакво извънземно същество ѝ е казвало какво да предсказва. Това същество е имало вид на гущер, голямо колкото човек и много интилигентно. Нека не забравяме че цялото име на врачката родена в Македония е - Ванга Гущерова. Тоест логично е да се допусне че има някаква връзка с рептилийте. Но дали наистина Ванга е общувала с Рептил? Защо това се премълчава? Заради пропагандата срещу Македония ли?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version