Български > Дискусии

Батак - мит или реалност ?!?

<< < (74/126) > >>

Turas:

--- Quote from: KaraIbrahim on January 10, 2012, 20:00 ---Та нали съобщението,пренесено от Пазарджик до Барутин трябва да мине през Батак?

--- End quote ---
Явно си добре запознат с пътищата в района! ;) :D Хубаво е и ти да почнеш да мислиш!

KaraIbrahim:
  Защо мислиш,че не мисля?Или ще ми предложиш пътя през Ракитово?

onegavon:

--- Quote from: Вологез on January 10, 2012, 21:36 --- Редактирано от модератор.Съдържа провокации.

Тия дваминцата Ибрахим и Курт не са помаци и са тук само да дразнят и нямат нищо общо с помашкия свят! Как ще ми обясните факта, че в 27-ми чепински полк, по времето на балканската война са служили предимно помаци и са воювали срещу Турция? Защо нашите дядовци са избрали да се бият на страната на майка България? И сега некви си Турци ще ми дрънкат врели некипели каква великолепна държава била турция и ние Помаците трябвало да им играем по свирката! Я вървете на...........

--- End quote ---

Аз отдавна съм написал, че са провокатори и разпалват само вражда и нетърпимост.За Батак отдавна всичко се знае и няма нужда да ни продават мурафети разни американски псевдоучени.Както се казва на краставичар краставици...

KaraIbrahim:
  Знае се,но на местна почва.Официално много е изкривявана информацията.

Svetlina:

--- Quote from: KaraIbrahim on January 10, 2012, 20:00 ---  Имаш напредък.Все пак си започнала и да мислиш,което си е постижение.Досега само четеше и цитираше,без да се замисляш дали прочетеното  е вярно.Като това например:"Чух, че бил изпратен там по заповед на Меджлиса на Пазарджик"
  Имаш ли ти представа как Меджлисът от Пазарджик ще прати Ахмед ага в Батак?Та нали съобщението,пренесено от Пазарджик до Барутин трябва да мине през Батак?

И чакам отговор на въпроса ми защоисторици,медии,политици и прочие заинтересовани от темата мълчат и не възразяват на Маккарти?
  И много му здраве на въпросния доцент.Не ме интересува той какво си мисли за мен.

--- End quote ---

Ха-ха-ха! А защо не обръщат никакво внимание на др.-геолог и поет  Стоян Динков? Ниска им е топката, подобно на др. Балева.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version