Български > Дискусии

Батак - мит или реалност ?!?

<< < (75/126) > >>

Svetlina:

--- Quote from: Вологез on January 10, 2012, 21:36 --- Редактирано от модератор.Съдържа провокации.

Тия дваминцата Ибрахим и Курт не са помаци и са тук само да дразнят и нямат нищо общо с помашкия свят! Как ще ми обясните факта, че в 27-ми чепински полк, по времето на балканската война са служили предимно помаци и са воювали срещу Турция? Защо нашите дядовци са избрали да се бият на страната на майка България? И сега некви си Турци ще ми дрънкат врели некипели каква великолепна държава била турция и ние Помаците трябвало да им играем по свирката! Я вървете на...........

--- End quote ---

Да, така е, не трябва да им се обръща внимание. От друга страна пък са "полезни" - показват как се държат българоговорещите мюсюлмани и какво е самосъзнанието на част от тях.  Всъщност нео-османо-турската пропаганда в такива се цели - в интернет се вижда ясно.

Radoslav:
Турците да си гледат Турцията. като не им харесва нашата България могат да се изнесат. На нас помаците тук ни харесва и никога няма да се махнем щото тая държава е наша независимо дали е хубава или лоша. А на Ахмед Ага не му желайте дженнета щото заради неговата простотия после войската е расипаала Барутин и тука хората хич не му желаят дженнета. Развалили сме си дослука с християните за доста дълго време. Добре че сега времената са други и вече малко по-малко изчесва тва недоверие и започваме пак да се държим като братя каквито сме си.

Turas:

--- Quote from: Radoslav on January 12, 2012, 11:41 ---Турците да си гледат Турцията. като не им харесва нашата България могат да се изнесат. На нас помаците тук ни харесва и никога няма да се махнем щото тая държава е наша независимо дали е хубава или лоша. А на Ахмед Ага не му желайте дженнета щото заради неговата простотия после войската е расипаала Барутин и тука хората хич не му желаят дженнета. Развалили сме си дослука с християните за доста дълго време. Добре че сега времената са други и вече малко по-малко изчесва тва недоверие и започваме пак да се държим като братя каквито сме си.

--- End quote ---
Евала!

Radoslav:
.................Spam i provokacii???  Administrator.

Subeyi Kurt:
Напълно ви разбирам страха и оптимизма породил се от измененията в световния силов баланс който е в полза на бързо развиващите се икономики и страни с положителен прираст на населението си. Страхът никак не в полза за съдбата. Аз мога само да ви съчуствам и да ви пожелая по-добри дни, но това не става с ксенофобия или завист.
Гърците вече идват и се заселват по Истанбул и островите, намират си добе заплатени работи и правят бизнес. Световни известни гръцки футболисти идват и играят в турските клубове. Просто трябва само да изоставите завистта и умразата и да се възползвате от ситуацията. Политиката е за развитите страни които регулират световния баланс. В тези страни няма ксенофобия или спорове кой какъв е а се гледа кой какво може. Научете се да гледате на нещата от по-високо. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version