Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
EvroPOMAK:
Коментарите на некои са много далеч от темата за "Батак", затова глейте да не идете в батака, ако се продължава така!!! ???
Turas:
--- Quote from: Nazmi on January 12, 2012, 12:52 ---
Molq,prestanete da Spamite,temata e za Batak!
--- End quote ---
--- Quote from: subigi kurt on January 12, 2012, 12:44 ---Напълно ви разбирам страха и оптимизма породил се от измененията в световния силов баланс който е в полза на бързо развиващите се икономики и страни с положителен прираст на населението си. Страхът никак не в полза за съдбата. Аз мога само да ви съчуствам и да ви пожелая по-добри дни, но това не става с ксенофобия или завист.
Гърците вече идват и се заселват по Истанбул и островите, намират си добе заплатени работи и правят бизнес. Световни известни гръцки футболисти идват и играят в турските клубове. Просто трябва само да изоставите завистта и умразата и да се възползвате от ситуацията. Политиката е за развитите страни които регулират световния баланс. В тези страни няма ксенофобия или спорове кой какъв е а се гледа кой какво може. Научете се да гледате на нещата от по-високо.
--- End quote ---
;) ::)
С.Д.:
Уважаема Светлина,
за голямо мое съжаление, никога не съм изучавал науката "геология", което считам за свой пропуск. Вие, очевидно, сте проследила "нещо" из Гугъл, но там може да се "открие всичко" :). Позволявам си тук да поместя две снимки с един от моите учители, основателят на науката "Геополитика" в Сорбоната - проф.д-р Франсоа Драйфус, както и една снимка с доскорошния премиер на Франция - Жан-Пиер Рафарен. Проф. Драйфус е внук на генерал Алфред Драйфус, за когото можете да се информирате и от други източници, не единствено от Гугъл.
Уважаема Светлина, никога не е късно, човек да изучи и геологията, за което дори вече се замислям.
Желая Ви успех!
Svetlina:
Гост на сутрешния блок на БНТ бе геологът и поет Стоян Динков, който в съавторство с Гергана Турийска - също поет и автор на текстове на популярни български песни, написа "Приказка за вечността" - книга, родила се като разговор във Фейсбук. Заедно с него в студиото бе и Милена Фучеджиева - писател и драматург, която коментира силата и влиянието на социалната мрежа.
Целия разговор вижте във видеофайла.
http://bnt.bg/bg/news/view/37703/flameCandle70x80px.swf
С.Д.:
Уважаема Светлина, благодаря Ви за рекламата, която ми правите!
Но и в БНТ са гледали в Гугъл, откъдето са взели подобни "данни" ;). За първи път ме нарекоха "геолог" в Events, ако не се лъжа. Бих се гордял, ако притежавам и геоложко образование, но за съжаление не е така. Геологията е изключително трудна наука, вероятно поради това съм я пропуснал...
Желая Ви хубав ден!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version