Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
Turas:
Аз предлагам да си отговаряте сами на въпросите:
Имало ли е Априлско въстание?
Батак бил ли участник в него?
Кой е въоражил четниците?
От къде пари?
От кои села са помаците?
Турците от съседните населени места защо не са участвали?
Колко са помаците учасници?
Кой ги е въоражил?
С какви оръжия и какви пари?
Има още куп въпроси които произлизат от тия. Сами си търсете отговорите, защото каквото и да ви напиша ще кажете, че не вярно!
Предлагам повече да не ровите в тая кървава рана. Оставете я заедно с останалите кървави и срамни рани направени от християни и мюсолмани БЪЛГАРИ да зараснат и бъдете сигурни, че така ще живеем заедно по-добре в нашия нов европейски дом!
daczo:
С тези глупости нищо няма да излези.Първо какво са търсели помаци в църквата.Сигуро е имало и помакини.Второ, какви мусюлмани са биле,та не са погребали своите.Батачани ги нямало да попречат.Трето,как е с Барутлията.Един път му изнасилили жената,друг път убили сина.Дрън,дрън ...Язък за парите ...,само ненормални могат да повярват в такива лъжи.Четвърто,Батак е в България и само българи ще ришат какво ще правят с костите на своите мъченици,а не мусюлмани.Няма да помогнат продажни души,независимо какви дипломи имат и кого познават.Народът помни.
daczo:
Вологез,не падай така ниско.На тези въпроси сам си отговарай.
Turas:
--- Quote from: daczo on January 16, 2012, 20:52 ---Вологез,не падай така ниско.На тези въпроси сам си отговарай.
--- End quote ---
Аз им знам отговорите и доста добре, тъй като два от най-важните ми маршрути минават през Батак, Нова махала и Фотиново. Напривили сме си собствени проучвания и всичко ми е кристално ясно. Тия въпроси трябва да си ги задава и да им търси отговорите всеки помак, който го интересува тая част от историята помашка. Турци и българи споделят почти една и съща версия!
Subeyi Kurt:
Кой би поставил на сергийно излагане кости на близките си. ???
Факт е че на руснаците им е трябвалo именно едно такова ''меле'' за да започнат войната и да грабят територии.
Кой е послужил за да извести на света това меле? - руския зет Макгахан разбира се :o
Ако ще се излагат на показ тези кости предлагам да се пренесат в София защото там има по-голям калабалък от хора и особенно атакисти. ;D
Защо само в Батак е имало меле?- Захари Стоянов отговаря много ясно: защото ''батачани ще да батардисат помаците''
Каква е ползата от сергията: разединява нацията или пък пречи за обединяване нa разединената ''нация''
Каква е истината: забранено е да се дискутира. ;D :D ;D
Заключение: Гузен негонен бяга
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version