Български > Дискусии

Батак - мит или реалност ?!?

<< < (81/126) > >>

Turas:
Субиги, кой е луд да дискутира с тебе? С неук човек да се дискутира само може да се изпотиш! :) :) :)
Защо да е забранено да се дискутира - дискутирай си колкото искаш. Ако те интересува провери първо Турската верси (нали си турчин), тя е на 90% вярна! ;)

daczo:
Точно така,гузен не гонен бяга.Тези кости пречат на гузния.За нас, сега са реликва.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Вологез on January 16, 2012, 21:15 ---Субиги, кой е луд да дискутира с тебе? С неук човек да се дискутира само може да се изпотиш! :) :) :)
Защо да е забранено да се дискутира - дискутирай си колкото искаш. Ако те интересува провери първо Турската верси (нали си турчин), тя е на 90% вярна! ;)

--- End quote ---
Deka e djermaneco de go prokudihte, oshte se krie zavaliyata :D ;D :D

Svetlina:

--- Quote from: subigi kurt on January 16, 2012, 21:08 ---link=topic=1260.msg80816#msg80816 date=1326741358]
Субиги, кой е луд да дискутира с тебе? С неук човек да се дискутира само може да се изпотиш! :) :) :)

--- End quote ---

Всяка дума разменена с лицето Вълко-Куртчо е образователна за него. По тази причина мисля, че е най-добре да го оставим да си говори сам, а може и с Ибрахимчо65, та да си обменят мъдри мисли, в която тема пожелаят и когато намерят за добре.

Каквото и да му кажеш - той е на работа в сайта, за която му се плаща, а отгоре на всичко и ние ще го образоваме. Няма смисъл.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on January 16, 2012, 22:48 ---Всяка дума разменена с лицето Вълко-Куртчо е образователна за него. По тази причина мисля, че е най-добре да го оставим да си говори сам, а може и с Ибрахимчо65, та да си обменят мъдри мисли, в която тема пожелаят и когато намерят за добре.

Каквото и да му кажеш - той е на работа в сайта, за която му се плаща, а отгоре на всичко и ние ще го образоваме. Няма смисъл.

--- End quote ---

Кеф ми е да ви щипа от разстояние и да ви гледам как ми подскачате па и паричките са ми гарантирани. :D  Голям кеф наистина !!! :-*  Bir elim yağda , bir elim balda'' ( Бир елим яaaда, бир елим балда ( едната ми ръка в меда другата в маслото) :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version