Български > Дискусии

Батак - мит или реалност ?!?

<< < (87/126) > >>

Subeyi Kurt:
Османлиите нарочно се оттеглиха до чаталджа защото знаеха че балканджиите няма да могат да си споделят Едирне ( Одрин) и познаха. По туй време империята воюваше с Италия на много фронтове. Балканската война я започна Русия като подстрека Сърбия. Гърция се съгласи за да си върне Едирне. Българите си помислиха че и на тях ще се падне дял но жестоко се излъгаха. Накраце 4 Балкански държави се събраха за да нападнат в гръб О.Империя която воюваше с Италия. Къде е смелостта на тези балканджии още не съм разбрал :D ;D :D

Turas:

--- Quote from: subigi kurt on January 17, 2012, 21:07 ---Едно време тук имаше трима катоdaczo, вологез и онегамон.

--- End quote ---
Едно време плашехте помаците с българите. Ако не било ДПС-то Българите щели да ги......
Сега помаците вече не вярват на турчолята и ДПС, много скоро ще си има помашка партия, която да защитава техните интереси! Съжалявам, че съм ти развалил рахатлъка  :) тепърва ще ти става още по-зле! :D

Turas:

--- Quote from: subigi kurt on January 17, 2012, 21:17 --- Накраце 4 Балкански държави се събраха за да нападнат в гръб О.Империя която воюваше с Италия.

--- End quote ---
:D :D :D

sultan selim:

--- Quote from: Вологез on January 17, 2012, 21:21 --- Едно време плашехте помаците с българите. Ако не било ДПС-то Българите щели да ги......
Сега помаците вече не вярват на турчолята и ДПС, много скоро ще си има помашка партия, която да защитава техните интереси! Съжалявам, че съм ти развалил рахатлъка  :) тепърва ще ти става още по-зле! :D

--- End quote ---
Зле  може да стане и на теб  никой нее  застрахован

onegavon:
Ти нали си турчин затова ще ти дам пример за това което си написал -тюрлюгювеч ,е това си написал.На български манджа с грозде, нали ти дадох справка за Триполитанската война и с какви сили  е участвала Османската империя в нея и кога свършва.Причинте за загубата на империята са съвсем други и не е мястото да ги коментираме тук.Важното е ,че почти ви изтласкахме от Балканския полуостров с което ви направихме добро защото си направихте национална държава и се оттървахте от ретоградната полуфеодална империя.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version