Български > Дискусии

Батак - мит или реалност ?!?

<< < (88/126) > >>

Subeyi Kurt:
Що си кривиш душата та не си признаеш че още ви боли от текмето дето го ядохте в Тракия та побегнахте да се спасявте поединично. Ти още си четеш историята на червените фашисти дето разправяха за  по 5 на нож но за това как побягнаха нито дума няма. Вйрвай си още на читанките око искаш, твоя си работа. Парите за тракийските бежанци са връчeни на армията да ви ги донесе в тепсия във Филибето или Пашмаклийско по ваш избор. :D ;D :D

skoti3:

--- Quote from: sultan  selim on January 17, 2012, 15:36 ---Бугарите са най  страхливия   и  подлизурски народ    затова и  са на последно място    в  европата 

--- End quote ---

Абе не знам дали са най-страхливия, но ако са на последно място в Европа, то не са на последно българите а държавата БЪЛГАРИЯ, от която си част и ти и вие също имате заслуга за това. Не знам от къде си, каква ти е целта, но ако не ти хареса българията си твой личен проблем,  като го изтъкващ това не печелиш нищо. И когато нямаш елементарни уважения към българския народ, не очаквай да има уважение към тебе. Но ти си единичен случай, познавам дори турци, които знаят какво искат от живота, без да обиждат и без да мразят, защото това не е хубаво. И с такива думи не правиш нищо интересно, просто даваш почва на съществуване на някои националистически организации.

sultan selim:
такъв   народ такава    държава   ако това  може дасе нарече държава

Subeyi Kurt:

--- Quote from: skoti3 on January 17, 2012, 21:42 ---
Абе не знам дали са най-страхливия, но ако са на последно място в Европа, то не са на последно българите а държавата БЪЛГАРИЯ, от която си част и ти и вие също имате заслуга за това. Не знам от къде си, каква ти е целта, но ако не ти хареса българията си твой личен проблем,  като го изтъкващ това не печелиш нищо. И когато нямаш елементарни уважения към българския народ, не очаквай да има уважение към тебе. Но ти си единичен случай, познавам дори турци, които знаят какво искат от живота, без да обиждат и без да мразят, защото това не е хубаво. И с такива думи не правиш нищо интересно, просто даваш почва на съществуване на някои националистически организации.

--- End quote ---

Тогава бъди така стриктен и кем твоите si сънародници ( християни демек). Именно тогава ще те поздравя ама нердэе*

Turas:

--- Quote from: sultan  selim on January 17, 2012, 21:23 ---Зле  може да стане и на теб  никой нее  застрахован

--- End quote ---
Няма случайни хора! ;) На мен сега ми е зле, ама викам да ми стане добре! Днес от долу утре отгоре.....  И не се испускай друг път да ме заплашваш, щото може да го взема на сериозно!!! 8)

--- Quote from: sultan  selim on January 17, 2012, 21:46 ---такъв   народ такава    държава   ако това  може дасе нарече държава

--- End quote ---
Че кой те държи тук насила?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version