Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
sultan selim:
вземи го както искаш
skoti3:
Тази взаимност важи за всички, и по същия начин има някои националисти, дето пък дават почва на накои единици в този сайт. И все пак не обръщайте много внимание на тези партии, защото с оглед техните резултати ( слаби ) на изборите, то вие тук им правите повече реклама, без да имат никаква популярност.
--- Quote from: sultan selim on January 17, 2012, 21:52 ---вземи го както искаш
--- End quote ---
Немога да споря със дървени философи.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: daczo on January 17, 2012, 20:11 ---Sultan selim,такъва ли си герой.Напиши всичко за себе си,не се крий като баба зад някакъв султан.П-иц.
--- End quote ---
Те това си е вече типична фашистко-атакистка заплаха. Боже Господи с кои си общуваме. >:( Превърнахте форума във атакистки филиал. !!!
ibrahim65:
Говорете за днешно време това е убочение на командо за другото вие си мислите.
SAT Komandoları- Cehennem Haftası (Gözünüz Asker Görsün)
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Вологез on January 17, 2012, 21:51 ---Няма случайни хора! ;) На мен сега ми е зле, ама викам да ми стане добре! Днес от долу утре отгоре..... И не се испускай друг път да ме заплашваш, щото може да го взема на сериозно!!! 8) Че кой те държи тук насила?
--- End quote ---
Vologez, bez kritika nyama napredak. Kritikata e v osnovata na demokraticheskite obshtestva. Nima nyama za kakvo da se kritikuva tvoyata milicka a za drugi mashteha BG.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version