Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
Subeyi Kurt:
Комунягофашистите още са си на власт. Не народ а мърша беше казал Botev, и жалко че още нищо не се е променило. В гърция и Испания се води кампания'' Аз не плащам'' но в БГ нет проблемы.
Копирайте поне от европейците ако ли не можете друго, бих ви казал аз ама нейсе ;D
skoti3:
--- Quote from: sultan selim on January 17, 2012, 22:25 ---кои нас
--- End quote ---
И сред мюсюлманите е имало доносници, които са били в услуга на комунистите, не го казвам лично. По същия начин е имало българи, които не са били комунисти и такива, които са били.
--- Quote ---
Проблема е че попчетата получават пари.... заплати от даржавата и затова
са по уязвими пък и ги видяхме с какви коли се движат поне не се срамуват.
Ако им кажат идете и още един път осветете костите в Батак ще го направят до пет.
--- End quote ---
Не ме интересуват въобще попчетата и не ги защитавам. Но богаташите са на високо ниво, тези по малките градове и села мизеруват по същия начин както и ходжите в малките населени места. Иначе държавата отпуска и пари за мюсюлманско вероизповедание - да се знае. Всяка религия получава пари от държавата, в зависимост колко хора изповядват дадена религия. Иначе тези отгоре във, която и да е религия да не се правят на бедни.
--- Quote ---Комунягофашистите още са си на власт. Не народ а мърша беше казал Botev, и жалко че още нищо не се е променило. В гърция и Испания се води кампания'' Аз не плащам'' но в БГ нет проблемы.
Копирайте поне от европейците ако ли не можете друго, бих ви казал аз ама нейсе ;D
--- End quote ---
Тогава голяма част от вас, защо гласуват за комунягите ? И много се дразня от това, че на никой не им се плаща, така никой няма да процъфти. Данъците се плащат, за да работи държава. Ако никой не плаща не ми се мисли какво ще стане. Не очаквайте Борисов, Плевнелиев или Дянков от своя джоб да извадят пари за заплатите, защото те не държавата, държавата са хората. Но жалко, че това мислене го имаш и ти и хората като цяло тук. Всеки иска да взима, но не иска да дава, затова няма да провървим нагоре.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Вологез on January 17, 2012, 22:22 ---Незнам kой е тоя и не искам да знам. Пък и ти нали си турчин к'во ти пука?
--- End quote ---
Тоя е ню поп от новата генерация, ;D дёнме от мюсулманин дето му е лааналу сръце за хазрети Иса и сега му плащат за нови привърженици. Ти го знаеш де. Лаф да става..Помак или Турчин, каква е разликата? Нима кръвта ни не се сля по полицейските участъци, заедно сме яли насъщния по обектите и каналите като трудоваци, заедно са ни унижавали че не сме българи, заедно сме били дискриминирани и оплювани. Сега се стараете да ни разделите по етническа принадлежност. Помаците са прави да се сърдят за някои неща но нека да знаят че турците вече не са тези с промитите от комунистите мозъци. Сдружението прави силата. Общия знаменател е майка България а не мащеха БГ.
Нека вече никога да не се налага Турция да приема многобройни прокудени изгнанници че баирите и чукарите остнаха празни. Ще ми е мъка за обезкюдена БГ.
sultan selim:
Нали ромите се множат
Subeyi Kurt:
Ако съм аз не бих плащал докато старите комунисти не си дръпнат ръцете от властта. Докато не разбера къде отидоха парите от ЕС. Докато не разбера как един поп може да се вози на лимузина, докато не видя управление без мафиоти и пр. Това е само моето лично становище.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version