Български > Дискусии
Батак - мит или реалност ?!?
EvroPOMAK:
--- Quote from: balinov on January 24, 2012, 18:17 ---
Достатъчно достоверни са разказите на наследниците на избитите батачани! Баташкото клане е неоспорим факт, който не бива да се отрича и не сте вие тези които да го отричате!
--- End quote ---
Еееех, чак пък толкоз недооглежадане - товарищь! ???
Никой не отрича "Баташкото клане", но редом с него е още по-важно да се разбере и чуе за предхождащото нему "Помашко клане", след което следва "Баташкото клане", пък след него следва още стотици "Помашки кланета", че и след това още не се знай, кво следва, амь по-добре е да се знай - защо едното следва след другото, май!?! ??? ::) 8) :) ;)
ibrahim65:
Господин balinov раскажете и вие нещо за това клане,
гледам че имаш и знание,и желание,както всички българи.
На мен ми прелича малко като на 1001 нощ,ама все пак да чуем и теб
Ама от самото начало,защо са е стигнало до там,защо веднага са е забравило,
защо слееееед това си сте припомняли за това клане,и все още се прави пропаганда.
Всъщност ще го кажа и на теб не съм против пропагандата,а начина по които се прави.
Според теб нормално ли е да се показват тези кости,не е ли достатъчно тези картини,
които са нарисувани,въпреки че и те са отвратителни,и измислени ама да е така.
Хайде покажи себе си,почвай да плюеш,и да назидаваш,да плашиш,да да да.........
SIVEK:
--- Quote from: balinov on January 24, 2012, 18:17 ---
Достатъчно достоверни са разказите на наследниците на избитите батачани! Баташкото клане е неоспорим факт, който не бива да се отрича и не сте вие тези които да го отричате!
--- End quote ---
За достоверни смятате разказите на избитите батачани.Много ясно те виждат нещата само от едната страна.А ти кой си да държиш сметка какво да приемаме или да отричме.Не се е родил този дето ще ми казва какво да приемам и отричам.
onegavon:
--- Quote from: EvroPOMAK on January 24, 2012, 21:43 ---Еееех, чак пък толкоз недооглежадане - товарищь! ???
Никой не отрича "Баташкото клане", но редом с него е още по-важно да се разбере и чуе за предхождащото нему "Помашко клане", след което следва "Баташкото клане", пък след него следва още стотици "Помашки кланета", че и след това още не се знай, кво следва, амь по-добре е да се знай - защо едното следва след другото, май!?! ??? ::) 8) :) ;)
--- End quote ---
Що се правите на шантави.Много добре знаете, че мюсюлманите започват първи с кланетата още през 14в.Нали знаете табиета какъв е първо се праща до обсадения град предложение да се предаде след като се предаде зададължително се избива елита.Това се прави за да няма бунтове.Ако не се предаде града здраво клане и здравите на робското тържище.Това са правилата изключение няма за никого.
Така ,че кой на каквото си е постлал на това ще лежи.След края на Руско-турската война в отрядите на Синклер мнозинството са били помаци.Въобще помаците са показали силно нежеланието си да живеятв в новоосвободената българска държава и то с оръжие в ръка.
ibrahim65:
Аз Ибрахим65 питам защо наричаме
Батащката революция = Баташкото клене
За мен това е една революция и призовавам така да се нарича
както всички кланета в България се наричат революции.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version