Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (23/125) > >>

fotakiev:

--- Quote from: havallar on May 02, 2009, 13:32 --- не ИСКАТ ,принудени са .Защото в Европа е от значение не какво можеш и знаеш,какво образование имаш(доказано ,а не купено),За да си изхранват семействата.ДИСКРИМИНАЦИЯТА Е ПЪЛНА,за всички мюсулмани.Не се прави на недоразбрал.Мустафа е много прав ,но не единствен.Брат ми ,момче на 19г. каква вина има ,че се е родил мюсулманин да го убият.Това не се забравя.защо се крият убииците наследници на надъхани членове на ВМРО.Защото е тенденция да ни заличат с всякакви методи.Не се забравя да знаеш............

--- End quote ---

Syboleznovaniata mi za brat Ti.No tova ne e pri4ina da se ozlobiavash kym vsi4ki.Ima Ataka Ima VMRO..te sa nacionalisti koito se hvashtat za edna istina i se fanatizirat v neia.Krainostite izbivat na drugi krainosti...

havallar:

--- Quote from: Medenka on May 02, 2009, 14:01 ---havallar,в огромна грешка си,ни най-малко искам да петня този сайт,какво толкова съм попитала,че те е подразнило незнам и защо мислиш че е ирония,за твое сведение аз съм помакиня ако не ти изнася мнението ми това е друг въпрос,така кажи...

--- End quote ---
Ще се разкрие не се съмнявай.Много провокатори и мразище помаците рано или късно си показват рогата.Ще те предупредя,какво пишеш-се чете от мн. хора.........

havallar:

--- Quote from: fotakiev on May 02, 2009, 14:05 ---Syboleznovaniata mi za brat Ti.No tova ne e pri4ina da se ozlobiavash kym vsi4ki.Ima Ataka Ima VMRO..te sa nacionalisti koito se hvashtat za edna istina i se fanatizirat v neia.Krainostite izbivat na drugi krainosti...

--- End quote ---
Не мразя,но ми отвори очите......Това е държавна политика за жалост,да ни отлъчи............И Посочи ми едно помашко име признато ,че се е било за България и е признато с вписването му на някой паметник.ПРОСТО НЯМА......................

fotakiev:

--- Quote from: havallar on May 02, 2009, 13:59 ---А ПОМАК ,значи вредител-нужно е препарат за унищожаване на вируса.Така е от 130г............
 С какво сте показали ,че принадлежим към тази държава.В Смолянско тези дни се направиха паметни плочи за загиналите за държавата.Посочими едно помашко име на тези паметни плочи и ще се примера.Помаците винаги са ги пращали на първа линия на бойното поле ,защото могат да се жертват.Мойте прадеди са ми разказвали достатъчно, и за Драва и за балканската война.............

--- End quote ---

Vsiako neshto si ima pri4ina.I ako iskame vsi4ki zaedno da iz4istim groznoto minalo,niama da stane kato se pravim na syrditi ili obideni.Vsiaka ot stranite ima za kakvo da se hvane i prodyljenieto niama da e polezno v "nadmervane".Bydete si estestveni i proiavete malko usilie.Kato dyrjite na tursko-arabski imena ne gi smeniaite.Kato niakoi iska drugo ime ne go zakleimiavaite za predatel.Ne priemaite 4e ste nie i vie.

fotakiev:

--- Quote from: havallar on May 02, 2009, 14:08 --- Не мразя,но ми отвори очите......Това е държавна политика за жалост,да ни отлъчи............И Посочи ми едно помашко име признато ,че се е било за България и е признато с вписването му на някой паметник.ПРОСТО НЯМА......................

--- End quote ---

Az ako dyrjish shte ti dokaja 4epomaci e imalo i to mnogo.Imalo e i generali.Oba4e se symniavam 4e shte spresh sys kopleksa,4e pomacite se typ4at.I stiga svyrzvakomunistite s vsi4ki.To4no te smeniaha imenata i  na omrelite i smeniaha nadpisi...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version