Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
Gelina:
Явно ни харсва хорото! ;)
crusader:
--- Quote from: Балканджия on June 11, 2009, 13:37 ---Crusаder, не е това начина да общуваш с хората. Спри да нападаш и да обиждаш. Бъди малко по нормален
--- End quote ---
Аз внимателно си подбирам думите - може би защото мога да заявя, че речника ми по български и по още 2 езика е значителен и мога да се изразявам добре. Една обидна дума (в юридическия смисъл на това понятие) не съм казал!
Gelina:
Бурни аплодисменти,човека владее 2 езика, па вие "прости помаци", не можете да говорите и на български! Не ви е срам! ;D
Hashashin:
--- Quote from: crusader on June 11, 2009, 13:40 ---Аз внимателно си подбирам думите - може би защото мога да заявя, че речника ми по български и по още 2 езика е значителен и мога да се изразявам добре. Една обидна дума (в юридическия смисъл на това понятие) не съм казал!
--- End quote ---
Кръстоносецо- аз освен български знам още 3 езика и то със доста добър речник. А ни ми обеснявай за юридически термини, защото е все едно на краствичар да продаваш краставици.
crusader:
Връщайки се на темата - ако наистина се сменят имената - е значи не ви харесва толкова много хорото.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version