Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
mirvam:
--- Quote from: crusader on June 11, 2009, 14:56 ---Моята мисия като граждански наблюдател почти приключва, ще премина на режим "Пасивно наблюдение". Много е лошо наистина да не знаеш какъв си, да нямаш на какво да се опреш и да се луташ като кораб в буря със счупено управление. Между другото - погледнете темата и продължете дискусията.
--- End quote ---
След "пасивното наблюдение" какво следва? Крузейдър, ти да не би да си дошъл да ми казваш какъв съм, да ми даваш на нещо, на което да се "опра"? И накрая да ми казваш, че кораба ми потъва. Много интересно.
alie:
Tova e taka naistina v Rodopite imenata se smenqt masovo ,no ne 4e nqkoi ni kara a po sobstveno jelanie!Na6te dedi sa prejiveli takiva ne6ta kato bazroditelni procesi ,klaneta i t.n. tolkova sa darjali na imeto ,a nie sega kakvo pravim po sobstveno jelanie si go smenqme ,4e nqkoi 6tql da akje ti 6to si takav ?tva spored men e sram ot proizhoda i sa6tnostta si ,ne vijdam drug otgovor!
abc:
http://www.youtube.com/watch?v=hi7OxZDX768#lq-lq2-hq
atentatori:
kasmet70 Хайде на бач че в мадан Жените на са забулени много малко да видиш такива хора ! Наскоро бях там и не видях една жена да бъде забулена
Сидхарта:
В един регистър на производителите на краве мляко от който се оказа че модераторите ги е много страх срещнах следните фамилни имена на помаци-общиза всички българи-Бодеви-Калчови-Робеви-Тупеви-Врачеви-Лютови-Боткови-Пилеви-Орцеви-Шишкови-Белеви-Гетови и тн.и български такива останали по чудо след толкова столетия като -КУНЕВИ-ТАЧЕВИ-МАНЧЕВИ-ГРОЗЬОВИ-ЛИЛОВИ-ПАРУШЕВИ и тн.Въпросният регистър е Регистър на фермерите производители на краве мляко.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version