Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (53/125) > >>

Сидхарта:
Виж линка го проверих и при мен не блокираше нищо та затова си позволявам да пиша така защото проверих преди да побликувам.

Nazmi:

--- Quote from: ves.K on September 25, 2009, 16:49 ---Виж линка го проверих и при мен не блокираше нищо та затова си позволявам да пиша така защото проверих преди да побликувам.

--- End quote ---

--- Quote from: ves.K on September 25, 2009, 16:49 ---Виж линка го проверих и при мен не блокираше нищо та затова си позволявам да пиша така защото проверих преди да побликувам.

--- End quote ---
Как така се случи,че само при теб линка е бил Ок.Не ми се влиза  да се занимавам с това,истината е че линка от теб блокираше компа не само при мен,да беше го предоставил в текстова форма.И друго,помолих да се въздържаш от обиди към Модераторите и други членове на Форума!!!

Shumarov:

--- End quote ---

След, като се разбра, че Метка не ти е изтрил постинга, нито аз-наивниците биха очаквали извинение за упрека, който отправи, придружен със лични обиди.Елементарното възпитание  изисква да поднесе извинения човек, когато сгреши.

Сидхарта:
Пак повтарям- при мен линка не блокираше-твърде е голям затова не го представих в текстова форма-та за това не считам че дължа извинения на когото и да било- аз проверих линка слад като го побликувах-при мен не блокираше нищо
Все още мисля че бе истрит некоректно-въпреки че щом Назми твърди че е блокирал -може при тях наистина да е било така-и би било интересен технически проблем тъй като аз нямах такъв.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: ves.K on September 25, 2009, 16:42 ---Вижте Субигу и Шабан исках да побликувам тук във форума този случайно намерен от мен регистър и да го обсъдим заедно без дебелашки както на вас ви се струва намеци ама Метка истри безпричинно темата кво да се прави като си имаме таков модератор.
Пък тези фамилни имена който Шабан е посочил вярно че се срещат и сред българите християни ама нямат български произход все пак а са плод на"' османското присъствие"".

--- End quote ---
Prezimena kato Şaranski, Karlukov, Şişmanski (ov) i mnogo drugi sa si çisto bılgarski t.e. türk-ski
Vzemi ta se pointeresuvay malko predi da pişeş

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version