Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
Metka:
--- Quote from: gulizar on November 09, 2009, 19:46 ---Незнам дали да коментирам това, ако може господина да се уточни какво има впредвид, в противен случай излиза,че в България има две групи хора- едните със светски имена (разбирайте хора от първа ръка) и другите от гетото с мюсюлманските(разбирайте нисшата каста български граждани-помаци, турци и роми), за които е желателно, ако искат да се измъкнат от блатото да си сменят имената със светски.
За мене подобна интерпретация е обидна и остро протестирам срещу подобни изказвания. Господина смята Европа за своя родина, но май нее прихванал нищо от манталитета на европейците. Явно трудно се излиза от кожата на Ганя Балкански, даже да обявиш и Америка за своя родина.
--- End quote ---
AZ se zamislqm za BAN
Shumarov:
Добре дошла във форума, gulizar!
Прави ми приятно впечатление реакцията ти на мъдрите слова на индивида Isyankar. Нормална реакция на нормално човешко същество!
Поздрави за мнението ти!!!
Kaplan:
--- Quote from: Metka on November 09, 2009, 19:51 ---AZ se zamislqm za BAN
--- End quote ---
Заслужава...
Това твърдение от негово величество господина със "светското име", е голяма обида
към нас, мисля че ако неиска БАН, то поне едно извинение би свършило добра работа..., за другите не знам, но аз лично се смятам обиден!
gulizar:
Разделянето на хората по подобен признак на мен никога не ми е хрумвала. Приемам всеки такъв какъв то е, не понасям само глупаците.
--- Quote from: Shumarov on November 09, 2009, 19:56 ---Добре дошла във форума, gulizar!
Прави ми приятно впечатление реакцията ти на мъдрите слова на индивида Isyankar. Нормална реакция на нормално човешко същество!
Поздрави за мнението ти!!!
--- End quote ---
Благодаря!
В първият момент реагирах импулсиво, сега ми е смешно. Той не е виновен, толко му сече пипято.
dim56:
Isyankar, би ли пуснал по един поменик със светските и несветските имена, плийз ;)
Та да се ориентират хората правилно и по светски ;D
Само не пробутвай списъка с правилни имена от "онова време"!
Мисля, че наистина дължиш извинение на хората тук заради необмислените си постове по-горе.
И не ни навирай Ататюрк в очите за щяло и нещяло, моля те.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version