Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
nezir_9:
PETER, ходи си живей живота и не се ядосвай за геополитиката.
Живота е еднакво корав и суров за всички!
PETER:
Нерде закон за имената в Турция, нерде геополитика.
А дали живота ще продължава да е корав и суров зависи от нас. :)
Kaplan:
--- Quote from: nezir_9 on November 10, 2009, 16:35 ---PETER, понеже знам, че носиш и на майтап, не само на пиене, това е специално за теб:
ПИСМО ДО С Е М - от телевизионния зрител Батак Юнашки
Уважаеми другари от СЕМ,
Пиша ви с огромно възмущение. Телевизиите, които гледаме, наши ли са или са турски –питам?.
Жена ми Райна спря да готви и пере – по цял ден гледа турски сериали. Комшийките също – оплакват се мъжете от махалата.
Вгледах се и аз в един сериал за малко и веднага се досетих, че всичко това е част от плана за турцизиране на милото ни отечество.
Затова трябва да се намесите веднага! Да спрем това покушение срещу българщината.
Веднага ми направи впечатление, че се прави пропаганда на турския начин на живот. То не са къщи с басейни, то не са коли и хубавици.
Има и голяма манипулация. Всички актьори са облечени нетипично. Гледах, гледах и не открих герой с фес. А нали ние точно за това се борим – да спрем пътя на фесовете към Европа. Ако няма фесове, няма какво да спираме. И най-важното - всички гледат някак си благо и кахърно. А ние знаем как гледа нашият вековен поробител и неговите наследници – на кръв.
Изобщо живеят си турчолята, но ако не беше геноцидът над нас, сега щяхме да бъдем 100 милиона и хубавите къщи край Босфора щяха да са български.
И като капак на всичко дъщерята роди онзи ден и кръсти внучката познайте как?
Ще кажете – Райна. Като бабата и като Райна Княгиня.
Нищо такова – кръсти я Шехерезада.
Позор.
Веднага спрете турските филми, защото синът пък чака момче. Да не вземе да го кръсти Онур.
Б.Юнашки – български зрител
--- End quote ---
Чета, чета, чета и немога да спра да се смея... :D :D :D :D :D ;D ;D ;D
България 100 милиона - и на сън ще се смея когато си спомня това...
С филма се цели да се турцизира България...... :D :D :D :D :D
-знаете ли на турците колко им дреме какво става тук..... ;) ;) ;) ;)
Къщите на босфора щели да бъдат български.... :D :D :D :D :D
абе мързи ме е да пиша много няма кво да коментирам смехът не ми дава да се доизкажа :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
gulizar:
--- Quote from: PETER on November 10, 2009, 17:06 ---Въпроса не е само за БГ , Гюлизар.
Пък и какво пречи да има мюсюлмани и от основната група?
Те що трябва да са с арабски имена?
И се радвай на Конституцията ни. Щото ако беше като турската сега щеше да си Галина.
--- End quote ---
Та нали и аз това казвам- нищо не пречи на основната група.Разбери, че на другите им пречи дотолкова, колкото нямат връзка с основната група и са готови да си пазят културата и обичаите. Не бих се учудила един ден да срещна мюсюлманин с името Петър например. Дай Боже и това да стане !
Конституцията на Турция си е нейна работа, мене не ме засяга. Гражданка съм на България и ме интересува тук какво е записано в конституцията, която явно в тази си част е плагиатствана от турската.
Kaplan:
И най-лошото е, че много българи си мислят именно това за турските филми
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version