Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (76/125) > >>

Бай Митре:
И тъй-тъй се говори за тази тема,и аз да обадя на какво станах свидетел тези дни в Пловдивски районен съд.Вися си аз в съдебната зала и си чакам моето дело.Преди него имаше друго.Казуса беше следния-младо девойче на име Айше с помашки черти (или поне аз така го определих) имаше искане за смяна на името.Съдийката на няколко пъти се опита да откаже момичето от това производство,но то беше твърдо решено от Айше да се преименува на Ели.Съдииката попита отново,какво и има на Айше,а малката не остана длъжна и и каза,че чувства това име за чуждо на нея.Според нея това име не било модерно.Прокурорката също се опита да я откаже,но Айше беше твърдо решена,че ще има ново име-Ели.Майка и също беше с нея и я беше прегърнала през цялото време.Беше много интересна сцената и за мен и за съдията и за прокурора и за другите в залата.
Преди Метка да почне да ми се заяжда,да кажа че просто разказвам история и не пропагандирам проруски и будистки шовинизъм :)

tersid:

--- Quote from: Бай Митре on December 19, 2009, 12:17 ---1.И.Вися си аз в съдебната зала и си чакам моето дело.Преди него имаше друго.

2.Казуса беше следния-младо девойче на име Айше с помашки черти (или поне аз така го определих) имаше искане за смяна на името

3.Прокурорката също се опита да я откаже,но Айше беше твърдо решена,че ще има ново име-Ели.

--- End quote ---
Кажи бай брадър Кръсте:- Честен кръст  и стани та се прекръсти за декиш.
Горе са изречени три лъжи. Може ли някой да ми каже какви са те.Има награда- саать "Ракета" със седемнайсет каменье. За справки списание "Космос" бр.1/2010 г.

За контакти . Стрезов.

Бай Митре:
Незнам кво трябва да ти каже Кръсте,ама в думите ми няма лъжа ! За кво да ви пиша глупости ? Ако исках да лъжа можеше да се измисли нещо по-масово :)
Как да е,пак се разправям с твърди глави дето си навиват сами пружините.Ша лягам да спя,по арно ша ми е.

tersid:

--- Quote from: Бай Митре on December 19, 2009, 13:16 ---Незнам кво трябва да ти каже Кръсте,ама в думите ми няма лъжа !

--- End quote ---
Кажи :- Честен кръст.

Бай Митре:
В моите думи не лъжа и незнам защо говориш за Кръсте...Да не би да си като някои други дето ме си мислят че всъщност съм Цецо-селча или Река Въча ? Или руски шпионин :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version