Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (79/125) > >>

Hat:
Може би е разбрала,че е осиновена и сега наказва родителите си помаци за добрината,която са извьршили.Иначе е ненормално откадето и да го погледнеш.

abc:
Кое е ненормално? Имаше ли тема гордост за християни приели исляма? То не е ли ненормално? Или е също така нормално, както и обратното. Не съдете за да не бъдете съдени. Пише го в Библията, а това значи, че го пише и в корана под някаква форма.

Hat:
авс кое е нормално и кое ненормално би трябвало да реши самият индивид сьобразявайки се сьс заобикалящата го среда и разчитайки най вече на умственият си багаж.Много от показните пред цяла Бьлгария доброволни приемания на християнството са лек завой или намек кьм мрачното минало,което всява страх у нормалният помак,че маже пак да се повтори.

abc:
Хат с лека ръка заклеймяваш, съдиш, определяш и заключаваш. Кой е нормалния помак и кой е ненормален? Нали си за правото на самоопределение на всеки индивид?

А намеци, завои и тем подобни ракурси са просто липса на самочуствие. Всеки човек сам е редно да определи как иска да живее.

Hat:
авс никаде не сьм заклеймявал или сьдил някого правил сьм заключения но те са мои лични просто ги споделям с мои братя и сестри не разбирам защо се вьзмущаваш.Аз сьм за правото на самопределяне но когато виждам,че несамоопределилият се е моя сестра или брат аз се чувствам задьлжен да му помогна да прогледне ако мога разбира се защото заблудата е повсеместна насаждана дьлго време.За самочуствието грешиш горд сьм като помак и искам Европа да бьде мой дом това желая за децата си и всички помаци.Това което наблюдавам ме удоволетворява ние се сьбуждаме лека полека осьзнаваме,че светьт е И наш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version