Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (83/125) > >>

Hat:
Петя душицо склонна си да хиперболизираш добре,че все пак си конкретизирала поне района,защото щеше да е смешно твьрдението ти за масовост.

mustafa_b:
И добре, че в съда ги възпрепятстват, иначе вече нямаше да са останали хора с мюсюлмански имена :D

Петя:

--- Quote from: hat on December 27, 2009, 18:30 ---Петя душицо склонна си да хиперболизираш добре,че все пак си конкретизирала поне района,защото щеше да е смешно твьрдението ти за масовост.

--- End quote ---
hat изобщо не хипербулизирам,в района кадето живея това е доста срещано.

teo:

--- Quote from: Петя on December 28, 2009, 14:14 ---hat изобщо не хипербулизирам,в района кадето живея това е доста срещано.

--- End quote ---

Не съм против някой който си е сменил идентичноста.Някои родени мъже след време се чувстват че ,всъщност са жени и искат да се чувстват именно кто жени  ;D
Да разкажа един такъв случай.По турската Телевизия показваха един травестит който разказваше как се почувствал че, е жена."Бях вика- жестоко изнасилена,толкова жестоко че,после ми хареса и реших да стана жена!
Не съм против ,ако ще цяло едно село да са станали българи!Проитивното че, това е просто един орган на пропаганда!Елементарна пропаганда че, човека който от помак е решил да влезе в "правия" път и решил да стане българин.Е на това безочие съм против.Дори тук пишещитя журналист ,дълбоко в себе си се радва на това.Ако стане обратното?Еееееееееее  тогава, ДПС са виновни, а самите хора които веднага от пропагандната машина се превръщат като че,ли са най -лошите и "тъпи" и ....дори "подчовеци" защото видите ли те са избегнали прогресивното и в резултат на някого са си поискали да станат "турци" (това е нарицателно име в България) или по точно "античовеци".Погледнете самото име на темата......."масово се сменят имена"......значи и вестника и самият пишещ журналист...отразяват нещо "революционно " в "еволюцията" на тези съмнителни "балканци".Както казва и дълбокоубеденият националист Бай Митре че, дори едно малко момиченце-девойче се чувства неудобно в името си Айше....това "варварско" име....и иска да стане човек като си избере нещо "съвременно" и "достойно".Тъкмо като мен,когато на 15 години ме наградиха  за бригадния ми труд със екскурзия в Карлово за тържествата по случай обесването на Левски.Със малката си детска душа се чувствах виновен,когато всичко говореха за безумните "зверства и кланета" на турци и мюслюмани!Много трудно ми беше да се чувствам турчин.Но дълбоко в себе си търсех и се противопоставях че,медала има и другата страна.И сега като зрал човек научил много истини за самата ни култура и история, аз се гордея че, съм се родил именно със такава идентичност.Запомнете едно,казвам го на всеки.Няма малък и велик народ!Всеки народ  е творил и дал нещо!Днес крадеш културата и идентичноста на един народ и се мъчеш на всяка цена да ги изкараш като в кожата на друга идентичност.....внимавайте със законите на прородата.Същото след време може да се случи срещу вас!Ако някой ме разбрал ,казвам го на такава като Бай Митре, че, шовинистичнта пропаганда отдавна не е ефикасен метод в ерата на интернета!!! ;D

muti6:

--- Quote from: Петя on December 28, 2009, 14:14 ---hat изобщо не хипербулизирам,в района кадето живея това е доста срещано.

--- End quote ---
Удоволствие е да се дискутира с теб!!!
Доста,но недостатъчно!!!Все пак Петенце,таз планина Родопи е много обширна и има много градове, селца и много помаци.
А там аз гдето живея е точно противоположня вариант на твоя.Уважавам ревностното ти упорство, но голата истина е ,че сме пристрастни и необективни.

Много мъдри думи Тео,за което ти, Благодаря!!!Не искам да им пожелавам и частица от това ,което сме преживели ние и нашите родители.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version