Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (87/125) > >>

Петя:
Този пример който съм дала е истински случай,така че не е никаква пропаганда.Естествено,че не на всеки ще се хареса,дори и на мен.Защото тези хора си сменят имената така да се каже "заради пари".Аз не пропагандирам никой да става българин,аз си изразявам мнението,не го налагам.Знам много добре,че не името прави човека,а обратно.Но все пак името важно,така мисля.А това,че помаците са работливи-спор няма.
Teo благодаря ти за съветите! :D :D :D

isa71:

06.01.10
Севлиево кръщава деца на Инджи и Мехмед
Родители от Севлиево масово кръщават децата си на герои от популярните у нас турски сериали. Това сочи справката на службата по гражданско състояние в Общината, цитирана от Дарик.

Името на Инджи от „Перла" от края на ноември носи момиченце от Севлиево. Два месеца преди нея в местното акушеро-гинекологично отделение проплака малката Еда.

Предпочитани имена за бебета от младите родители в местната община са още Дафне, Мехмед, Онур, Берг, Кенан и Аля.

Въпреки, че турските телевизионни саги са хит в момента, имената на техните герои все още са по-малко, отколкото преди години, когато родителите масово кръщаваха децата си на персонажи от латиноамерикански филми.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=333326

mustafa_b:
Ха, тази Инджи стана банална! В оригинала на турски дори няма никаква Инджи, а Гюмюш.

Регистриран:
Тео, дека се буташ у Висшата лига ва? Етнически турчин да коментира помаци е адски нелепо. Смешно направо. Приятелска бележка от мен...

muti6:

--- Quote from: Регистриран on January 06, 2010, 20:41 ---Тео, дека се буташ у Висшата лига ва? Етнически турчин да коментира помаци е адски нелепо. Смешно направо. Приятелска бележка от мен...

--- End quote ---
Напротив НЕРегистриран(Цецо),
Тео е един от най-толерантните хора в сайта и много "хора" трябва да се поучат от начина му на държане и добро отношение към съфорумници, като теб.И това да се представяте тук под няколко различни имена, за да симулирате “масова поддръжка” за тезата си, не е основание за много доверие.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version