Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
Регистриран:
Аз си казвам винаги кой съм, омръзна ми да го повтарям. Но като поразрових темите, поне 5 човека, че някои с женски никове приписвате на мене. Параноята ви е тресе жестоко. Недейте така. :)
muti6:
--- Quote from: Регистриран on January 06, 2010, 23:10 ---Аз си казвам винаги кой съм, омръзна ми да го повтарям. Но като поразрових темите, поне 5 човека, че някои с женски никове приписвате на мене. Параноята ви е тресе жестоко. Недейте така. :)
--- End quote ---
Не се сърди ,мисленето ти много напомня на този индивид.Мойе, пак да сме сборкали, или пак не сме? ;D
Регистриран:
То животът ви е сбъркан и сериозно повреден на повечето от традиционно посещаващите този сайт, та остава за една регистрация. Ама е гюнах така на невинни хора, при това на свои, да приписвате онея лошите неща и да виждате заплаха в наше лице. Еле, голем праз, че сме от Смолянско.
muti6:
--- Quote from: Регистриран on January 06, 2010, 23:25 ---То животът ви е сбъркан и сериозно повреден на повечето от традиционно посещаващите този сайт, та остава за една регистрация. Ама е гюнах така на невинни хора, при това на свои, да приписвате онея лошите неща и да виждате заплаха в наше лице. Еле, голем праз, че сме от Смолянско.
--- End quote ---
Човешкият ум е ограничен. Човешката глупост не е.
Храним надежди
Храним илюзии.
Храним омраза.
И за десерт – ядем се помежду си.
Регистриран:
Що изтри простотията за религията бе, а? Никой друг освен теб не е обиждал Исляма толкова вулгарно директно. Уж беше и ти религиозно лице. - Таратанци. Ето затова ходжите трябва да се малтретират регулярно, щото само те ни отделят истински от Аллах и Исляма...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version