Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
Регистриран:
--- Quote ---Истината е ,че реших да не падам на нивото ти
--- End quote ---
С действията си ти 10 нива под мен падна. Първо, на всеослушание ме определяш за християнин, без да знаеш какъв съм, второ, обиждаш вулгарно Исляма и трето, страхливо триеш словесната помия, която изля публично.
tersid:
--- Quote from: Регистриран on January 07, 2010, 16:40 ---С действията си ти 10 нива под мен падна. Първо, на всеослушание ме определяш за християнин, без да знаеш какъв съм, второ, обиждаш вулгарно Исляма и трето, страхливо триеш словесната помия, която изля публично.
--- End quote ---
Комуто свършат или липсват аргументите се отдава на спам.Всъщност ,ако се сборуват всички глупости които си ги изписал под сякакви имена може излезне втора част на " Самохвала на глупостта"
Регистриран:
tersid-e, май и ти си отдавнашен, а? :) както и Владко..Шумкарска работа
tersid:
:D
--- Quote from: Регистриран on January 07, 2010, 17:01 ---tersid-e, май и ти си отдавнашен, а? :) както и Владко..Шумкарска работа
--- End quote ---
За Владко незнам, ама съм бая отдавнашен ,хамен хамен съм старо, ама още си помня.
muti6:
--- Quote from: Регистриран on January 07, 2010, 16:40 ---С действията си ти 10 нива под мен падна. Първо, на всеослушание ме определяш за християнин, без да знаеш какъв съм, второ, обиждаш вулгарно Исляма и трето, страхливо триеш словесната помия, която изля публично.
--- End quote ---
Високомерното ти пренебрежително мнение,вече не минава Тук!
Общуването не включва само говорене.
Показваш за пореден път колко сме посредствени и как не уважавме нищо, дори самите себе си.
Тук има доста хора ,които са достойни за уважение ,защото са искрени , защото мислят , знаят кога да спрат и кога да намекнат с обида---- за разлика от теб. Надявам се коментарите, които четеш тук, да те накарат да се позамислиш върху тези твои слабости, които те изкривяват като начин на мислене и подход към хората с които искаш да кореспондираш.Прощавай, досадно е!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version