Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (97/125) > >>

mustafa_b:

--- Quote from: Балканджия on February 05, 2010, 12:37 --- А какви са били преди да захванат да се наричат помаци?

--- End quote ---

Наименованието няма значение. Били са други, различни от българите по самосъзнание хора.

Hashashin:

--- Quote from: mustafa_b on February 05, 2010, 13:56 ---Наименованието няма значение. Били са други, различни от българите по самосъзнание хора.

--- End quote ---
А ти от къде знаеш, кой с какво самосъзание е бил по това време Мустафа? И що е българин по това време? Моля те да ми отговориш.

tersid:

--- Quote from: Балканджия on February 05, 2010, 12:37 --- А какви са били преди да захванат да се наричат помаци?

--- End quote ---
Ам американцете ,италянцете , фрънцузете, ингилизете ,булгарете,турцето и много млого други знайни и незнайни по напреж какви ли са били.

Hashashin:

--- Quote from: tersid on February 05, 2010, 14:04 ---Ам американцете ,италянцете , фрънцузете, ингилизете ,булгарете,турцето и много млого други знайни и незнайни по напреж какви ли са били.

--- End quote ---
Болгарето са били словени, за другите не знам.

mustafa_b:

--- Quote from: Балканджия on February 05, 2010, 14:02 --- А ти от къде знаеш, кой с какво самосъзание е бил по това време Мустафа? И що е българин по това време? Моля те да ми отговориш.

--- End quote ---

Знам го от историческите документи, в които по категоричен начин са описани опитите на държавата в лицето на БПЦ, родинци, ОФ и БКП за "народностното осъзнаване на българомохамеданите". Ако са се чувствали българи, за какво ще ги "осъзнават"?!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version