Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
tersid:
--- Quote from: Балканджия on February 05, 2010, 14:06 --- Болгарето са били словени, за другите не знам.
--- End quote ---
Шшшшшшшт ,да не те чуят иранците ,персийците , арийците и де да знам кви още бяхте.
Kaplan:
--- Quote from: Балканджия on February 05, 2010, 09:48 --- Сюлеймане, само да те попитам как разбра, че предците се срамуват??? Може би си спиритист и контактуваш с отвъдното? Ако е така евала!
--- End quote ---
Балканджия, според теб предците на едни помаци, ако са били вярващи хора, биха ли се гордеели с това какво наследниците им сега ?
Важно е да разшириш гледната точка и ще откриш отговора...!
Hashashin:
--- Quote from: mustafa_b on February 05, 2010, 14:09 ---Знам го от историческите документи, в които по категоричен начин са описани опитите на държавата в лицето на БПЦ, родинци, ОФ и БКП за "народностното осъзнаване на българомохамеданите". Ако са се чувствали българи, за какво ще ги "осъзнават"?!
--- End quote ---
Мустафа и този и предният ми въпрос бяха относно времето преди помаците да захванат да се наричат така, моля те ми отговори за това време.
Hashashin:
--- Quote from: tersid on February 05, 2010, 14:10 ---Шшшшшшшт ,да не те чуят иранците ,персийците , арийците и де да знам кви още бяхте.
--- End quote ---
забрави да споменеш марсиянците само.
tersid:
--- Quote from: Балканджия on February 05, 2010, 14:16 --- Мустафа и този и предният ми въпрос бяха относно времето преди помаците да захванат да се наричат така, моля те ми отговори за това време.
--- End quote ---
Ами по преди сме били ромеи демек урумлени Бълканжи,демек византийци.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version