Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
BG POMAK:
Към Ибрахим65. По принцип възпитанието ми е такова, че се отнасям към всички хора добри и злобни, културно и възпитано. Другото е проява на слабост.
Дружба "Родина" отдавна не съществува. За тази Дружба знам, че е създадена от помаци в Смолян. За дейността и знам много малко. Ще се радвам от теб да науча подробности за нея.
В живота съм постигнал всичко образование-строителен инженер,благосъстояние, син строителен инженер, дещеря и зет агрономи и не ми е необходимо да се харесвам на някого.
Ако ти си постигнал моите успехи с твоя начин на мислене, моля сподели ги.
Аз искам да помагам с каквото мога.
Между другото в област Кърджали 80% от помаците не си са възвърнали имената и техните деца са с български имена. Това за какво ти говори.
От тези помаци има професори , доктори и генерали в българската армия.
Сигурно за теб ще е добре помаците да мислят като теб, за лисици, плъхове, маски и тенекии.
Това за което ти пиша не е проповядване за патриотизма, а споделяне на житейския опит.
А ти ако искаш, живей си в средновековието. Помаците в Кърджали не желаят това.
sultan selim:
--- Quote from: ibrahim65 on February 08, 2012, 12:05 ---Имало едно време една кума лиса та тя се начервила нагездила за да се хареса на Дружба Родина.
Но това не и стигнало та взела да пее песнички не какви да са а такива че да се харесат на Дружба Родина.
Но и това не и е стигнало та взела да преподава и проповядва патриотични мисли и възгледи кой какъв да е.
Но и това не и стигнало та крещяла колкото и глас държи докато си одере...........................................................
Та господин Сергей приличаш ми на тази кума лиса от Дружба Родина моля ти се свали си маската хайде карай направо.
--- End quote ---
усещаш ги лисиците.... хахаха
sultan selim:
Лисиците са уж хитри но.......
http://www.clip4e.com/play_nasyskvane_na_kutcheta_na_ubita_lisica.htm
BG POMAK:
Към Султан Селим. А бе хора, какви лисици ви гонят? Мислете позитивно .
ibrahim65:
Към Вологез нямам никакви проблеми повярвай ми никакви само не мога да търпя някой чеда като ми се правят на интересни това е.
Към sergei знамем вече че си образован, но си напиши името с главна буква,недей да опридилаш кой какъв е а кажи за какво си тук.
Та пак ти казвам тук всеки кара направо, йане казва истината,не се притеснявай тук минаха всякакви герой
Иначе е хубаво че си културен, ние нека да сме прости, и на това берекят,ама нали си партиен та ще имаш нужда от тази простотия.
А що до името ти показваш и доказваш че си са продал, нагодил,.......но това си е твойя работа нали си учен а и културен.
А та името Сергей, остави белек в живота ми, роди ми се син, както всеки и един и аз взех подараци и заминах за болницата да си получа първата си рожба, ама каде не съм му сложил името, отидах в канцаларията, та ме питат- Как да го запишим,-Ибрахим казвам и раздавам бонбони. -Не може така ето вземи тази книшка и си избери от тук едно име.-Това няма да стане казах и си излязах След две седмици дойде милиция и ме закара в болницата, да си пребера рожбата пак влязох в тази стая но този път с полицая, и ми обесниха да избера Сергей че той не е българско а руско.А полицая ми каза че ако не го запиша ще го дадът на майчин дом и тогава ще е Гойрги не ми оставаше друго освен да избера Сергей.
Та господин Сергей тези прости хора си дадоха живота за това име докато ти се навеждаше и не ми се прави на охапан от млада булка.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version