Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (111/125) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Вологез on February 08, 2012, 17:41 ---Сергей, не им обръщай внимание! Тия са турци и им дават по някой лев да се правят на помаци! По цял ден висят тука да плюят България и да славят турция. Като дойде нов съфорумец набързо го отказват да пише тук. Само с мен видяха зор и още бая зор ще видят! :)

--- End quote ---

Сергей не му обръщай внимание, тоя вологез е пуснал корен тук и мрази всичко свързано с мюсулманите,Ислама, О.Империя, Турците и Турция която винаги е отваряла вратите си за прокудените и изтерзани Помаци. Ти поне си човек който се кланяш на всевишния и си за опазване на културните ни ценности.

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Ако можеха да говорят   - Йордан Йовков

Всеки с името си 

''Аго наистина е малко слабоумен, но пък и чичо Митуш, когато работи, или когато е скаран с Василя, става по-строг. Той е възстар човек, нисък, як, с червено татарско лице, обраснало с рядка брада, която отпред е изострена и по-дълга. Зарад тази брада докато вснчки почтително го иаричаха чичо Митуш, Васил одаджията беше го кръстил "чичо Пръч", за да го подиграе.''

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=95&WorkID=2354&Level=2

Turas:

--- Quote from: subigi kurt on February 08, 2012, 19:20 ---Сергей не му обръщай внимание, тоя вологез е пуснал корен тук и мрази всичко свързано с мюсулманите,Ислама, О.Империя, Турците и Турция която винаги е отваряла вратите си за прокудените и изтерзани Помаци. Ти поне си човек който се кланяш на всевишния и си за опазване на културните ни ценности.

--- End quote ---
Турците ги мразя, а религиите ми са безразлични защото съм човек на вярата!!! Прокудените и изтерзани помаци скоро ще си ги приберем барабар с териториите! ;)

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Драги ми Смехурко
Седнах да ти пиша, та да се посмееш. То за смях е, зная, но аз си изпатих. Казано накратко, тупаха ме, братко...Хайде, толкоз стига.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Вологез on February 08, 2012, 19:40 --- Турците ги мразя, а религиите ми са безразлични защото съм човек на вярата!!! Прокудените и изтерзани помаци скоро ще си ги приберем барабар с териториите! ;)

--- End quote ---

Вологез, още си пасете там де ви е оставил великият вожд Ататюрк. Вземи се поучи малко от гениален лидер на народ който е управлявал световна империя та благодарение на тази империя сега си говорите езика на дедите си.

Гърция превзема Измир през 1919 и когато гръцкия крал отива там прегазва с краката си посланото му турското знаме. Ататюрк прогонва гърците от Измир и вижда посланото на земята гръцко знаме което се очаквало и той да постъпи както гръцкия крал. Ататюрк отказал да прегази гръцкото знаме и на въпроса защо така постъпва отговорил:
''Кралят е сгрешил потъпвайки символа на един народ. Аз не мога да направя същата грешка.Веднага вдигнето това знаме''

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version