Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (113/125) > >>

Marlboro:
Вологез, ti ne samo turcite mrazish,ti mrazish i vuzduha kojto dishash,shtoto IQ ti e mnogo chaprashuk . Ti si predstavqsh ,che si neshto poveshe ot nqkoi s drugi etnosi.  Mnogo dobre znaesh ,che  hilqdi "bAlgari"milioni rusnaci i evropejci poseshtavat Tyrciq vsqka godina. Jivota v Tursiq e prekaleno dostupna  i privlekatelna za vseki i ima tolkova prekrasni mesta da se vidi. Vseki v Tyrciq  priema edin dryg ednakvo. A vie Nacistite si stojte v samotnite  koshenca  za da ne vi otkradnat ili izgybite nqkoq prashinka ot izmisleniq ti etnos "bAlgar" .

Marlboro:
Изтрито от модератор

BG POMAK:
Изтрито от модератор

Turas:

--- Quote from: EvroPOMAK on February 08, 2012, 22:14 --- разправии между смели все бабаит Помаци,

--- End quote ---
Турците и те ли си помаци? Виж ги само как наскачаха като ги издрзних! :) Относно религиите всичко което мисля за тях съм го казал в темата ''за религиите''!
Кажете ми поне една причина - защо да обичм турците!

Turas:

--- Quote from: ibrahim65 on February 08, 2012, 23:41 ---За пръв път виждам ПОМАК така да се гордее с християнското си име

--- End quote ---
Името му не е християнско бе тъпчо - де си видял да има свети Сергей!? :) :) :)
И мойто - Емил не е турско и бащино и дедово нв са турски и какво от Това, Що да сме по долу от теб? Вие турците все сте голяма работа, все да поучавате, все да контролирате,  а ние робски да ви слушкаме!!! Дядо ми се е бил срещу вас, ако имам възможност и аз ще го сторя! 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version