Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (115/125) > >>

Subeyi Kurt:
Сергей, разбирам те донякаде за името но се опасявам за поколението ти. Ако го ''изпуснеш'' лично ще си отговорен за това пред дедите си. Това са лични предпочитания но знаеш че някои много държат за волята на дедите си. С пожелания да не се откъсваш от ''нашата черга'' ти пожелавам успех.

Marlboro:
sergei-4o  razbrahme ,4e  si  vashiten ot arabski imena, a kvo shte kajesh za pomacite koito imat  turski imena?
Tvoeto rojdenno ime koi ti go dade koga se rodi i kak te narekoha?

BG POMAK:
Към Marlboro Пак ще ти повторя, хич не ми е еня на оная работа за твоя интервал/ser gej4o/ Важното за мен е, че моя рязан  интеграл е в ред и съм оставил поколение за таковане на този свят, но ако ти не си оставил на другия свят, тебе ще таковат. Нищо, че и  в твоя псевдоним има игра на думи/Мара бара някой за оня работа/
Аз сайта не съм го объркал, защото смятам, че е помашки. Следователно първо мнозинството от помаците са строители и след това помаци. Ти сигурно си представител на интелигенцията, която се занимава с общообразователни науки и можеш да коментираш кое е първично и кое е вторично. Яйцето или кокошката.
Аз съм представител на техническите науки и съм технократ.
Като ти следя нещата, които пишеш в сайта ми изглеждаш от сериозната интелигенция. Не знам може и да греша. Не ти отива да се отваряш на дребно. Това последно за което пишеш е несериозно.
Между другото представителите на тази интелигенция разкатаха майката на Българската държава и за това сме на това дередже.
За да не бъда голословен, ще ти припомня как е "скочил" с икономиката си един от азиатските тигри   Тайван. След много неуспешни опити за управления на военните в тази страна. Решават да създадат правителство съставено от министри само технократи. След това се получава бум в икономиката на тази държава.
Аз приемам и бъзици и съвети от по вещи  в дадена област. Желателно е, ако не си някой ръб и ти да ги приемаш.
Иначе интервала ти е оригинален.
А за  катъра не коментирам, защото при нас помаците има много катъри. Това ни е една от характерните черти. Което понякога, ама понякога помага.
Не трябва да се делят хората на нисши и висши. Това някъде при Третия Райх го имаше .
Хората са можещи и не можещи в дадена област.

Marlboro:
sergei  imash 50-  za posledniq ti komentar shtoto ne si mi otgovoril na posledniq mi komentar.

haresvam hora koito se obesnqvat mnogo,oba4e az sum ot tezi koito pishat malko za da razberat mnogo.

BG POMAK:
Към Борото. Те и турските имена са арабски, ако не греша, тук историците ще кажат. Но защо ме занимаваш с неща, които са толкова дребни, че само хора с дребни душици могат да се занимават с това. Ти сигурно не си от тях.
А на твоя въпрос Tvoeto rojdenno ime koi ti go dade koga se rodi i kak te narekoha, няма да отговоря. Ти още малко ще ми поискаш и ЕГН. Мога да ти кажа само че съм на 50 години. И друго, това е една от причините 80% от помаците да носят принудително християнски имена в това число съм и аз.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version