Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (118/125) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: ibrahim65 on February 09, 2012, 17:03 ---Мюсюлманите нито играят кумар нито пия алкохол.
Абе subigi kurt  тези да не са били в Батак.

--- End quote ---

На сеймените са им отнели ятаганите за да не се плашат туристите. ;)
Ето тук са тези от райoна Бурса където живея. Ще трябва да ги разпитаме. :D
http://video.mynet.com/nurudilara73/kilic-kalkan-gosterileri/204950/

BG POMAK:

Към Ибрахим69. А бре Браимчо що си такъв ръб. Опитваш се да систиматизираш нещата, копирайки от други хора.Откажи се.  В кратката ни кореспонденция с теб разбрах какъв ти е багажа. Нямаш потенциал.Живееш в тази държава, по твоя вина не знам от кога, а елементарен правопис не си усвоил. Що не се сети поне това е просто да ми отговориш на каква възраст си . Кой си ? Имаш ли нещо общо с партията на професор Палов? Присъствал ли си на някои от срещите. Защото не си спомням за такъв ръб, като тебе.
Ако си мъжки помак сподели, не се инати като помашки катър на кюприя. Ако не направиш това и не се разкриеш, а се криеш, като лалугер ще спра да кореспондирам с теб защото нямаш този потенциял на смел и открит. Напразно пишеш за затвори, смяна на имена, достойнство и дълг. Тези критерии са за смели хора не за мишоци.
Открий се така както аз се разкрих дори с много лични неща и ще кореспондирам с теб. Леко се съмнявам че ти си прословутия Дорсунски, когото в Юндола изгоних от срещата. Защот беше същия ръб.
Ще чакам да пишеш от къде се познаваме. Продължаваш ли със същия ръбизам щете пратя по.......и няма да ти отговарям на елементарните ти въпроси.

EvroPOMAK:
Eйй, народе, народе - за едно нищо и никакво заяждане и зарад всеизвестния помашки инат на Помаците и Ахмаците, ше се изпокарате без да има защо, айди по-добре да караме по-спокойно и то, ако е възможно по близко до темата в която се лафи!  ::) ??? ;D :) ;)
Дайте вазможност на "Серьожката" или на другите, да се разкаже нещо по-интересно за техниет край, де, кво са бодете така за нищо кать млади козлета !   ;) :) ;)

EvroPOMAK:

--- Quote from: sergei on February 09, 2012, 19:08 ---Към Ибрахим69............. Леко се съмнявам че ти си прословутия Дорсунски, когото в Юндола изгоних от срещата. Защот беше същия ръб.
Ще чакам да пишеш от къде се познаваме. Продължаваш ли със същия ръбизам щете пратя по.......и няма да ти отговарям на елементарните ти въпроси.
--- End quote ---
Грешшно предположение - "Дорсунски" пише тук отвреме-навреме под друго име и под друг псевдоним, той сам се беше представил някъде в другите теми, иска малко търсене в темите, което пък, заради изразяваното негово различно мнение от другите Помаци или Ахмаци, никак не означава, че е ръб, щото е съвсем нормален чилякь, кать всички други Помаци !  ??? 8) :)

BG POMAK:
До Евро помак .Прав си за Дорсунски. Познавам го бил е на две национални срещи на помаците. Едната край Момчилград и другата в Юндола. После размислих, че той не е . Този ръб Браима не ми прлича да е той. Дорсунски има достойнство.
Прав си и за това, че се драчим излишно и излишно изпущаме пара. Тази енергия може да я използваме за подобри цели. Така правим густо на нашите противници.
Обещавам да не се замесвам в други карамболи. Но това беше неизбежно защото съм новак в сайта.
Мога да ви бъда полезен с информацията си за помаците в източните Родопи. Участник съм в организационния им живот от началото на 2000г. след като се върнах от Израел.
От тук на татък съм на ваше разположение. Нека въпросите да бъдат смислени и градивни.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version