Български > Дискусии

Надгробен камък от Разложко с арабски надпис от 1250 г.

<< < (5/15) > >>

Chechliya:
Пасков, този път те подкрепям. Излишно се вдигна толкова шум. Просто умът ми не го побира, на подобен надгробен камък годината да е по християнското летоброене.

Пламен Пасков:

--- Quote from: Chechliya on February 13, 2009, 20:57 ---Пасков, този път те подкрепям. Излишно се вдигна толкова шум. Просто умът ми не го побира, на подобен надгробен камък годината да е по християнското летоброене.
--- End quote ---
Благодаря ви, Чечлия, имаме и други съвпадения в позициите, прочетете коментара ми на един друг от вашите последни постинги в темата "Българи-прабългари".
Надявам се да станат повече.

al-fatiha:
celestialwish, мислиш се за нещо повече от другите, но си една недоразбрана жена. Прости ми, че ти казвам това!

mustafa_b даде своите обяснения. Той ги представи по един много спокоен и обоснован начин. А ти как ще обясниш своето враждебно отношение към нечии предположения?!

feti66:
Kogato sa klalo pomacite v tozi raioni decata sa plakali, edin ot pala4ite im e kazval "Ne boite se deca-dedo Kole, leko kole!" I do sega tezi dumi se pomniat i se izpolzvat.Tova ne e edinstveniat nameren kamyk a edinstveniat pokazan moje bi.

Пламен Пасков:
.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version