Български > Дискусии

Надгробен камък от Разложко с арабски надпис от 1250 г.

<< < (12/15) > >>

arabic:
кажи ми каква е разликата между ибн и бин ?????

bube_to:
"al-marhoum wa al-agufour Ali IBN IBRAHIM AFANDI al-ladi towofia fi al-hawl (sena arabi) 1250 "
Моя приятел изучава такива камани и на този камак е исписано на чист арабски език...за годината потарсете как се пише на арабски език и е тази 1250 година....

Тоска:

--- Quote from: bube_to on November 27, 2010, 18:28 ---"al-marhoum wa al-agufour Ali IBN IBRAHIM AFANDI al-ladi towofia fi al-hawl (sena arabi) 1250 "
Моя приятел изучава такива камани и на този камак е исписано на чист арабски език...за годината потарсете как се пише на арабски език и е тази 1250 година....

--- End quote ---

Merhum gafur oğlu ali ibn (oğlu) ibrahim efendi :) S chist turski i tursko ime

bube_to:
ако си свикнал с арабското писане нямаш проблем с писането....дай пример къде в арабския не се произнася някоя мека съгласна дай пример??!?[/quote]

и ти случайно да не си арабин че знаеш..Арабския правопис има много на4ина за писане ..много страни говорят арабси оба4е го пишат по разли4ен на4ин нямат еднаква азбука ама се води пак арабси език приятелят ми е учен и е чист арабин и изучава историята на арабите...

arabic:
не ми отговаряте на въпроса...каква е разликата между ибн и бин?!?а за датирането то си е ясно за боравещите с  арабски език

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version