Български > Дискусии

Помаци от Велинградско!

<< < (47/130) > >>

Gelina:
Спапим темата! Нямаме ,защото никой не учи за журналист. Никой не ни е виновен! За теб все някой е виновен за нещо. Не ми се спори.

RIBNOVO:
Не съм очаквал такава реакция.
Извинявайте ако сам засегнал някой с нещо.
Хората,  които познавам по тези населени места в по-голямата си част са образовани.
Няколко човека са завършили образованието си изван страната.
Както и да е. Не съм целял някаква подигравка,  а бях добронамерен.

Мути6.
Познавайки тези хора и знаейки обшественото им полужение,което заемат,  ме накара да си изградя такова мнение.
Не казвам, че съм прав.Казвам, че е мое лично мнение.

Hat:

--- Quote from: RIBNOVO on November 26, 2009, 11:35 ---Не съм очаквал такава реакция.
Извинявайте ако сам засегнал някой с нещо.
Хората,  които познавам по тези населени места в по-голямата си част са образовани.
Няколко човека са завършили образованието си изван страната.
Както и да е. Не съм целял някаква подигравка,  а бях добронамерен.

Мути6.
Познавайки тези хора и знаейки обшественото им полужение,което заемат,  ме накара да си изградя такова мнение.
Не казвам, че съм прав.Казвам, че е мое лично мнение.

--- End quote ---
Не мога да те разбера що за мислене имаш за мене ти си противоречиш в по горенаписаното.Не знам по какьв повод и с каква цел е твоето мнение но не го одобрявам.Поднесеното най накрая извинение вьрши работа.Нека да сложим край.Желая ти много здраве и приятно посрещане и изкарване на КУРБАН БАЙРЯМА.

Hat:

--- Quote from: Metka on November 26, 2009, 10:04 ---Аз ще се намеся на това място и ще кажа няколко думи.
Мисля че има недуразумение
Понякога е изкуство да общуваш с непознати хора ,

та даже и Hat, с които не съм се виждал.
Бих бил много щастлив ако един ден си стиснем ръцете с него.
Поздрави на всички и приятно искарване на Байрамските празници.

--- End quote ---
Надявам се в скоро време и това да стане.Аз сьщо бих бил много щастлив ако един ден успеем да си стиснем рьцете по братски.Бьди жив и здрав приятно посрещане и изкарване на КУРБАН БАЙРЯМ.

SIVEK:
Честит празник на всички  празнуващи по света.Приятно прекарване на КУРБАН БАЙРАМ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version