Български > Дискусии

Помаци от Велинградско!

<< < (57/130) > >>

denis72:

--- Quote from: kasmet70 on February 22, 2009, 14:57 ---Така е наистина.Братя по съдба и религия ,споделяйте, не таете болката да ви разяжда като рак.Знам че мафия Бееви Ви натиска до животинско съществуване.Съберете смелост.
Саита е за трезвомислещи хора,а Вие помаците от Велинградско и гръдско сте такива. ;)

--- End quote ---

sultan selim:

--- Quote from: Nazmi on January 22, 2010, 06:53 ---Благодаря много. За Юндола събора имахме тук тема,  http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,2410.0.html     интересно е обаче ако се намери нещо да се отрази и помашките събори в Дорково и Костандово.Не знам дали имаме наш форумник тук да ни разкаже за живота по махалите из Велинградската ерия,околност.Сигурен съм много от нас не знаят,че има наши хора там по махалите дето зиме бъхтят пеш по час два откъснати от света за да хванат рейса,или напазаруват във Велинград.Ако слезнете на автогара Велинград ще видите хорица различни и ще разберете много..както и съм си замечтал един ден да се повозя на помашката теснолинейка,здраве и живот.

--- End quote ---
положението  по  махалите  никак  нее  добре  голяма  безработица  повечето  чакат  на  една  две  крави  и  някоя  овца     няма  и  болници  по  раиона   на  изборите  всеки  обещава   че  ще  направи   нещо  че  ще  осигури   поне   линеики  да  имат   но  и  това  несе  прави   миналата  година  един   роднина   почина  в  лек  автомобил  по  пьтя   за  велинградската   болница

Nazmi:

--- Quote from: sultan  selim on January 22, 2010, 18:18 ---положението  по  махалите  никак  нее  добре  голяма  безработица  повечето  чакат  на  една  две  крави  и  някоя  овца     няма  и  болници  по  раиона   на  изборите  всеки  обещава   че  ще  направи   нещо  че  ще  осигури   поне   линеики  да  имат   но  и  това  несе  прави   миналата  година  един   роднина   почина  в  лек  автомобил  по  пьтя   за  велинградската   болница

--- End quote ---
Жалка история,трагедия..! Убеден съм че е така братко Селим за помаците по махалите из Велинградско.Въпроса е как да се помогне на тези хорица.Срамота в 21 век да няма една линейка дежурна на 4-5 махали.За какво говорим тогава.Обмислям вариант чрез сайта ни да подигнем въпроса до Медиите и ТВ,белким се размърдат малко.Едно време  в Рибново без да ги канят там бяха.Ще се опитам чрез познати мой журналисти  да се види истината  за нещата.Сайта ни помак.еu ще продължим да следим нещата и даваме мегдан ако може да помогнем.Има начини..!   П.С= Освен сайта тук дайте лице за контакт където може да се предостави Инфо на  ТВ Медиите,може и на лични да ми пратите.

sultan selim:
Когато  има  избори  всеки  обещава   и  после  забравя    историята  се  повтаря   на  последните  избори   ходеха  по  махалите  и  даваха   пари  на  ходжите    да  уговарят  хората  да   гласуват 

sultan selim:
Миджо   Цуво  от   село  драгиново  сьс  своя  верен  другар  кучето   карабаш      

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version