Български > Дискусии

Помаци от Велинградско!

<< < (8/130) > >>

Nazmi:
Понеже споменах за проблемите им те са огромни,и хората там са незащитени нито от държавата,нито от закона,от нищо прав е Касмет 70.Гледах на живо по БТВ скоро преди седмица предаването на Бареков директно от Велинград сутринта.Излязъл беше почти целия град,задушен и разкъсан от проблеми с корупция,проблемите в района.Една женица сподели как е била насила заплашена от Ф.Беев да подпише в полза на него по време на управление на предишния му мандат като кмет.Жената е имала законен парцел в центъра на Стадиона като с реституцията и се връща законно,Беев със заплахи и изкупува за жълти стотинки парцела,купува Стадиона на Чепинец и сега е затворен от него.Проблема е между кмета на Общината Иван Лебанов и депутата Ф.Беев който като депутат е закрилен от закона. Същия с мръсни пари и подкрепа е закупил всичко,,хората говореха за БЕЕВград.Същото е положението в целия район- Сърница от софииски мутри,в Доспат се знае за Костовград,мафията ги е притиснала,а горките наши хора едвам кретат за залък хляб.Питам се ,дали има някой който да ги защити....?.

rado:
Ima Nazmi, ima. Ama, ne se obrashtat kam Nego, ami se ot lyude pomosht diryat.

Сидхарта:
Нямам намерение да се налагам и даже не обърнах внимание дали линка е на Момчил или на друг войвода просто ме заинтересува кой е Шарков и кото намерих линка го споделих- виж знаеш много добре че над реалното дередже на всички хора - в основата му са наслагвания от близкото и не дотам близко минало -просто от историята не можем да избягаме- даден проблем винаги има предистория-и смятам без да се налагам че решението на всеки проблем е като разберем същината му.А предаването на Бареков го гледах и аз.

Nazmi:
И какво разбра от предаването на БТВ директно от Велинград на площада! Има ли проблеми,как живее народа там!

Сидхарта:
Виж с Бареков се познаваме и с интерес му гледам предаванията-относно за Велинград мисля че ситуацията която изплува там не е по различна от много други места- проблемите на ежедневието не са чужи на никого.Според мен освен безработицата в района има какво да се желае още и в областта на пътната инфраструктура.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version